..E-posta: Şifre:
İzEdebiyat'a Üye Ol
Sıkça Sorulanlar
Şifrenizi mi unuttunuz?..
İste, sana verilecektir; Ara, bulacaksındır; Çal ve kapı sana açılacaktır -İncil
şiir
öykü
roman
deneme
eleştiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
İzEdebiyat - Kütüphaneler - Siyah-Beyaz

... - Siyah-Beyaz
Site İçi Arama:

- SIYAH-BEYAZ -

Eskiye rağbet olsa bit pazarına nur yağardı derler. Ben eskiye rağbet ederim. İnanıyorumki bir gün nur yağdıracağım bit pazarına istesede, istemesede...

Eylül (Serpil Başol) Yaşam 

Eylül… En sevdiğim ama en sevmediğim ay… Mutluluk ve mutsuzluğu aynı zamanda yaşamak… Sevmek… Sevmeyi hak edip etmediğini düşünmek…

Penceremde Bir Sabah (Nilgün SARIGÜL) Yaşam 

Bazen seneler mi bizi kovalıyor? Yoksa biz mi onun peşinden koşuyoruz bir türlü anlayamıyorum…

Kullanılmayan Sözler (Aydan Seylan) Toplum 

Hep merak etmişimdir. Neden bazı sözleri söylememekte inat ederiz?

Baharın Rengidir Lila! (GÖNÜL SEVİNÇ) Günlük Olaylar 

Her şey lila bugün.Lila bahar rengi,Kıyafetlerimin rengi Ağaçtaki çiçeklerin rengi, Elimdeki kitabın rengi… Lila baharın rengi...

Bir Kadini Tanimak! (oguzhan akay) İlişkiler 

Posta Gazetesi'ndeki kosemde cok ilgi gormus bir yazi... Kadinlar, erkeklerin de okumasini istiyordu ozellikle. Belki okuyup da bir seyler kaparlar diye.

Trajikomedramik Otologlar (ÖzgeCan) Yaşam 

...Sarılıp birbirlerine keyifle ağladılar; adamın topladığı üzümleri takıp oltanın ucuna kırmızı balıklar yakaladılar…

Işığın Olmak İsterdim... (Serpil Başol) Düşler 

Dudağının kenarındaki alaycı kıvrım olmak isterdim. Yaşamla dalga geçen alaycı kıvrım. Öyle bir kıvrım ki yaşam sana dokunamasın, seni örseleyemesin senden korkusundan. Dudağının kıvrımındaki ışık olmak isterdim. Çabucak sende olmak için, ışık olmak iste

Özlem Dolu Bu Gece! (Serpil Başol) Anılar 

Bu akşam okuduğum birkaç yazı, bana geçmişteki özlediklerimi hatırlattı. Benim için değeri tartışılmaz sevdiğimin dediğine göre "özlem, kaybedilene duyulandır".

Advaita Vedanta* (Ö.c.G) Yüzleşme 

Şair çoktan sustu;ressam oldu şiirin kalemi;yarım kaldı beklenen senfoni..mağdur(e) sanık sandalyesinde buldu kendini.Kimse bir şey anlamadı.Hiç konuşmadklarımızı yazı(yorum) şimdi

| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yaratıcı Yazarlık | Akademika Kitabevi

| Katılım | Okur Üyeliği | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Sahne Arkası |

İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim Yapım, 2024 | © Eser sahipleri, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin —kısa alıntı ve tanıtımlar dışında— herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz.