..E-posta: Şifre:
İzEdebiyat'a Üye Ol
Sıkça Sorulanlar
Şifrenizi mi unuttunuz?..
Kurguyla gerçek arasındaki ayrım, kurgunun mantıklı olmak zorunda olması. -Tom Clancy
şiir
öykü
roman
deneme
eleştiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
İzEdebiyat - Kütüphaneler - Güneş gülümsemeleri

Özgür GÜNEŞ - Güneş gülümsemeleri
Site İçi Arama:

- GÜNEŞ GÜLÜMSEMELERI -

Eli Titremiş Yazıda - An Sızısı (Muna Genç) Tezler 

Eğer "doğru" anlatıyorsam, "gerçekler" aldığınız karar ile birlikte yürüdüğünüz yoldan itibaren değişmeye başlar. Bu adımı, gök ile yerin birleştiği ana saklar. "AN" size kalır hep. İçinde inanmayı tartar. Saklı, ANlarda bitmeden, size döngüsünü sunamaz. Çünkü tek vücut olamayacağınızı "anlar" ve hamlar. Belki, doğru gelmeyen o tek teorinin, içerdiği bir nebze gerçek ile; "Hamlet"e lüks geleni, siz baştan seçtiniz. Bunun adı: AN SIZISI

Ertelenmiş Zamanlar (merve koçak kurt) Unutulamayan Dönemler 

Başka zamanlara ertelendik. Zamansızlıkta kayboluyorum.

Gelseydin Eğer (Kâmuran Esen) Aşk ve Romantizm 

/ / Gittiğin uzaklardan / Gelseydin eğer, / Sana neler diyecektim. / Unutup dağlarıma yağan kar’ı, / Yok sayıp susuzluğumu, / Senin için / Kuru dallarımı süsleyecektim. / /

Ölsem Benimle Gelir Miydin... (Yücel Dönmez) Özlem Şiirleri 

Her ayrılığın sonu, hüznün şarkısını söyler. Yaşamış olduklarından bir türlü kopamazsın. Özlemin, başkaldırışındır, fırtınaya dönüşür tutkuların. İstenmeyen ayrılıklar hep böyle devam eder. Gün gelir, yağmur diner, sular durulur ve düşüncelerinden sıyrılı

mi Soledad (Yalnızlığım) (jade) Sevgi ve Aşk 

mevsimlere karşı korumalı insan kendini.. yalnızlık zamanlarına alışılmaz ama yalnızlık tek dostunuzdur başbaşa kalınca şaşırmadığınız

Sen Bana Gitmek İçin Gelmiştin... (seblâ) Aşk ve Romantizm 

Anlamıştın gün be gün / Kalbimde yetimliğim saklıydı / Nasıl ki mutluluğa namahremdi sefalet / İşte öyle aşk gönlüme yasaklıydı /

Bana biraz hüzün ver usta, sek olsun! (pelin onay) Özlem Şiirleri 

yapma be usta,../..bu şarkı söylenir mi şimdi...?../..“beni kör kuyularda merdivensiz bıraktın”../..eh yani,../..tam da damarıma bastın../..ben şimdi sitem etmez miyim aşka..?../..bu şarkı için dibini görürüm bardağın ama,../..bana daha fazla

17 Yaşım Çıldırmıştı (pelin onay) Özlem Şiirleri 

..sanki bir rüyaydı / saat 12’yi geçmişti ama / kül kedisi balodaydı / 17 yaşım çıldırmıştı.. /

kırıldım aşk'a ama onun haberi yok (pelin onay) Sevgi ve Aşk 

..gittin..sevdamın öksüzlüğüne alışabilirim belki ama sesinin uzak yolların sonunda olması acıtıyor içimi.. suskunluğun en büyük silahındı, suskunluğunla vurdun beni..ben alışkınım kendi yaralarımı kendim sarmaya..asıl acı olan ve kanatan unutulmak asl

Prematüre Aşklar (pelin onay) İlişkiler 

her çiçek mevsiminde açar,beni neden erken çağırdın, diye sordu kadın / bilmiyorum,seni bu mevsim yetiştirebilirim sanmıştım ama sen soldun, diye cevap verdi adam...

Ben Gidiyorum Ayna... (İsmail Örnek) Düşler 

salyangoz öpüşlü kadın kabuğum kırıldı bak; tuz ufalandı dudaklarımda kırıldım, kıvrıldım, kıvrandım...

Perilerim Sende Kalsın (güliz dülgeroğlu) Soyut 

Bir kuzgun var, bahçemdeki yaşlı ağaçta tünüyor her gece. Annemin alınganlığını, babamın öfkesini taşıyor.

Dilimde Ay Tutuldu... /... Dilsizim (pelin onay) Lirik 

üç oda bir salon yalnızlığımı kiraya vereceğim / heveslenme, senin için düşlerim başka / aklını başından alıp, gezmeye götüreceğim /

Bodrum Gezmeleri... /... Seni Düşünürken (pelin onay) Aşk ve Romantizm 

Yalıkavak’da yalınayak yalnızlığım ve sen yakamoz güzelliği göz pınarlarımda

Nisan Yağmuru... /... Olma (pelin onay) Aşk ve Romantizm 

..yoldan çıktım, sana düşüyorum / kurtarma beni

Üşüyorum... /... Sesimi Ört (pelin onay) Özlem Şiirleri 

en keyifli sabah kahvaltım ! Sen, / göğsünde yürüdüğüm balıkçı kasabası

Gülen Gözlerimi Geri Verebilir misin? (ebru) Sevgi ve Aşk 

“Seviyorum” yazıyordum; yetmiyordu... “Özlüyorum” yazıyordum; dolmuyordu... Tüm imla kılavuzlarını çöpe atıp; “bdkjadjıdaDHŞWD” yazıyordum; anlamıyordun...

| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yaratıcı Yazarlık | Akademika Kitabevi

| Katılım | Okur Üyeliği | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Sahne Arkası |

İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim Yapım, 2024 | © Eser sahipleri, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin —kısa alıntı ve tanıtımlar dışında— herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz.