..E-posta: Şifre:
İzEdebiyat'a Üye Ol
Sıkça Sorulanlar
Şifrenizi mi unuttunuz?..
Sevgi dünyadaki yaşam ırmağıdır. -Henry Ward Beecher
şiir
öykü
roman
deneme
eleştiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
İzEdebiyat - Kütüphaneler - Merhaba

Levent Ümit Temiz - Merhaba
Site İçi Arama:

- MERHABA -

Akşam Eve Dönünce (Ali Vahip T.) Yaşam 

Via Crusis (ÖzgeCan) Yeraltı 

___ İnanma tatlım, martılar bu yalanı her vapura söyler____

Son Düşen Mektup Damlası (Nurhan Bıdıkoğlu) Bireysel 

Yokluğu, koparılmış bir papatya olur gözlerine... tacında fallar döner, aşkında ateş üşür... damlalar son kez 'seviyor, sevmiyor' düşüşünde

İsimsiz Şiir (Serpil Başol) Öyküsel 

Kalbini ve ruhunu, küçücük bir zarfın içine koymuştu, / Göndermişti genç adama. / Genç adam yanlış adreste, yanlış yerdeydi, / Kabul edemedi kadının kalbini, /

Yağmur Değil, Hasretindi Yüreğimi Islatan... (Özgür GÜNEŞ) Özlem Şiirleri 

Yüreğimizin çok derinlerinde yaşayan çocukluğumuzun kirlenmemesi içindi mahkumiyetim / Şimdi Yüreğimin malülen emekli, / Masumiyetimi kayıbettim hükümsüzdür.. /

Devamlı Güzel (Gecehan) Aşk ve Romantizm 

Sen...

Sana Susma Demeyeceğim! (zeliha gökkan) Didaktik 

Sana susma! demeyeceğim! / Konuşsun için / İçten içe... / Buz kesecek nazarında / Her nestne / Günlerce... / Yüzüne savrulacak kelimelerin / Düğüm düğüm boğazına kilitlenecek / Sinsice! / / Sana susma demeyeceğim! / Patlayan yalnızlıklar / Ko

Nefes Alışında Hisset Yaşamı (yüksel Özbek) Bireysel 

Örnek bir çocuk gibi / Dışında durdum hayatın! / İdealin peşinden vazgeçen / korkak,olmadım. /

H20 (Umut SÜRMELİ) Aşk ve Romantizm 

Karışınca yakamozlara Tuzlu ve Serin.

Şairleri Kıskanıyorum (bee_bee) Garip 

.... / Duyan da sırf kıskançlığımdan şair olmaya heves ettim zanneder / / b.e.e

İnsan Yaşadıkça Öğreniyor (C.İbrahim BAYOĞLU) Yaşam 

Hayat bir çöl/Vaha da bulduğun çiçeği bile/Koklarken hoyratça/Bir sabah uyandığında/Yanında bulamadığın oluyor/En kıymetlisi...

| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yaratıcı Yazarlık | Akademika Kitabevi

| Katılım | Okur Üyeliği | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Sahne Arkası |

İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim Yapım, 2024 | © Eser sahipleri, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin —kısa alıntı ve tanıtımlar dışında— herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz.