..E-posta: Şifre:
İzEdebiyat'a Üye Ol
Sıkça Sorulanlar
Şifrenizi mi unuttunuz?..
Gerçeği arayan bir insan, öncelikle her şeyden gücü yettiğince kuşku duymalıdır. -Descartes
şiir
öykü
roman
deneme
eleştiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
İzEdebiyat - Kütüphaneler - Medusa'nın Salından Argus'a

Efe Erdem - Medusa'nın Salından Argus'a
Site İçi Arama:

- MEDUSA'NIN SALINDAN ARGUS'A -

Son Dalış (SİSİ) Yeraltı 

her şey son herşey başlangıç

Savunma Mekanizması (Yeşim Maraşlı) Yüzleşme 

..."sistem" güzel günlere dair bir umut insanın beyninde. Onunla uğraşmayı bırakıp aynaya baktığında ve kendini gerçekten görebildiğinde, belki birşeyler işte o gün değişecek! Çünkü sen o gün hatayı İLK KEZ kendinde aramış olacaksın...

Hak Değildir Aşk (Feray Korkmaz) Sevgi ve Aşk 

Aşkla dolar ve yine aşkla asilleşir insan kalıpları, sevdası çekildiğinde geriye kalan yalnızca bir ‘dara’ dır ...

. Nokta. (özge simsek) Soyut 

evreni mana boyutunda anlamak belki de...

Her Diriliş Yokluğa Gebe (Beste Sultan) Sevgi ve Aşk 

Gözü tok, yüreği enkaz adamlardandın; Canın çekmesin cehaleti, bir anlık gaflet için iffet yakardın!

Birkaç Eski Kitap (Necat Dilaver) Yazarlar ve Şairler 

Ne kaldı onca seneden sonra sana?..Sırasız anların yaratıcısı birkaç eski kitap...

Ölü Yiyici Kuş / Sensizlik (Funda BİLGİLİ) Aşk ve Romantizm 

Görüyor musun toz duman kaplamış bulutları yaz günü / Tütsülenmiş aşk kokuyor ortalık / Bir yanı hala çırpınan bir beden; / Bir kadın / --Ki aşkta bedenlenen / Can çekişiyor / Bir yüzü ölüme dönük / Bir yüzü tutunmak ister gibi dündeki bir a

Mavra (Mehmet Ulaş ORAL) Bireysel 

Bir ALKOL içtim, yazdım...

Neden? (Kaan Alpaslan) Yeraltı 

Ne zaman veya nasıl bilmiyorsunuz, tek bildiğiniz şu an burada olmanız, burada oturuyor olmanız, bu eski koltukta oturduğunuz biliyorsunuz.

Bütün Dünyam Şu Dar Sokak (Kâmuran Esen) Garip 

Bütün dünyam / Penceremden görünen / Şu dar sokak.... /

Düşündüm Bulamadım (güliz dülgeroğlu) Düşler 

toparlanmalı

Gittiğinden Beri (Elif Şimşek) Öyküsel 

çok canım acımıştı..

| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yaratıcı Yazarlık | Akademika Kitabevi

| Katılım | Okur Üyeliği | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Sahne Arkası |

İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim Yapım, 2024 | © Eser sahipleri, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin —kısa alıntı ve tanıtımlar dışında— herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz.