..E-posta: Şifre:
İzEdebiyat'a Üye Ol
Sıkça Sorulanlar
Şifrenizi mi unuttunuz?..
Bildiğim tek şey, ben bir Marksist değilim. -Karl Marx
şiir
öykü
roman
deneme
eleştiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
İzEdebiyat - Kütüphaneler - kardelenlerde ağlar

Yasemin Doğrubakar - kardelenlerde ağlar
Site İçi Arama:

- KARDELENLERDE AĞLAR -

hüzün, hasret, aşk acısı ve kalp ağrısı ve yanlızlık

yuvası karıncalara bırakılmış aşk (S e m r a B a k a n) Özlem Şiirleri 

Sana senden sonra aşk adına ısınamayan bir kalple / Seni bekleyen gözler / Ve artık kuşburnu kokusu aldığında / Sızlayan bir veletin burnunu gönderebilirim… / /

Sevdiğim Adam Nereye Gidiyorsun? (S e m r a B a k a n) Özlem Şiirleri 

kal! diyen derinlerde saklanmış yeşillerle / gözlerim yaşlı / ellerim titriyordu / merhamet etmiyordun... / /

Bensiz Yaşamaya Alışacaksın (Kâmuran Esen) Bireysel 

Yavaş yavaş / Kayıp gidecek yıllar / Avuçlarından, / Tutamayacaksın. /

Bir Balığın Kuyruğuna Takıldı Düşlerin Zamanla Sevişmeleri (Atilla Güler) Bireysel 

bahçelerde saklandı çocukluğun çırılçıplak sevdası / bir elma çaldı ağaçtan irade

nar çatlağı (emre gümüşdoğan) Başkaldırı 

- bu şiirleri sana yazmıyorum / gözlerinden çaldığım dizeleri / geri getirdim sadece...

Yalnızlığımda Alıkondum (Orhan ELLİSEKİZ) Yaşam 

...Ve bin kere pişman oldum. / Sen yokken; / Tutmadığım için başka elleri...

Bir Anká Kusu Havalanacak (Murat Kayali) Destan 

bu anká kusu/ vurulup/ vurulup/ kanatlanacak/

Yüregim Iki Kez Vurur (Murat Kayali) Aşk ve Romantizm 

sen bilmezsin/ / her nefesimde/ / yüregim iki kez vurur/ / gögüs kafesimde

Bahcemize Rüzgar Ekmistik (Murat Kayali) Aşk ve Romantizm 

rengarenk isik yagmurlari akmisti üstümüze o gece/ / melekler cennet tozu dökmüstü dösegimize/ / yaradana sükür deyip tüm yüregimizle/ / bir ömürlük uykuya dalmistik sessizce

Sustum (Tayyibe Atay) Aşk ve Romantizm 

bir kürek kor ateş bulup / üfledim yüreğime...

Meşru Müdafaa (Hakan) Aşk ve Romantizm 

Ya sen ölecektin içimde ya da aşk ölecekti. / En güzel mutluluğu / Hiç bir şey bölemeyecekti ruhumda. / Pişman değilim. / Belkide hayatımda ilk defa / Çünkü ; benimki meşru müdafaa. / /

Yaka paça sabahlamaktayım (Birkan ASKAN) Özlem Şiirleri 

Sen dün bu saatte, Beşiktaş, Bense karşında, Karla kaplı Üsküdardım...

Sevmek mi Sevilmek mi? (emine turgut) Bireysel 

Kendimize karşı ne kadar anlayışlı olursak, başkalarına karşı da o kadar anlayışlı oluruz değil mi?

Kış ve Gül (Osman İlter) Pastorel 

Doğa aslında tanıdık değil mi ?Kendi hayatımız bize doğa kadar uzak belki

Öldüren Sevda (Özcan Nevres) Aşk ve Romantizm 

Tanırdım dedikim tanımazdı ki o güzeli Bir içim suydu o aha bu sudan berraktı bteni

Değiştim Canımın Ötesi... (S e m r a B a k a n) Aşk ve Romantizm 

Değiştim canımın ötesi / Gelme saçlarıma taçlar yapmaya / Gelme avuç içlerimi koklamaya / Artık aldanmam yalancı baharına, / Bıraktım ben seni, bir başka kadına…. /

Kilometrelerce Gönüllü!.. (S e m r a B a k a n) Özlem Şiirleri 

Kalbimi çizse bile attığın her adım / Arkana bakmadan yürü sevdiğim! / Çok istemesen…. Zaten gitmezdin sen, / Yüreğim bu gidişe, / Kilometrelerce gönüllü…. /

Ay Tanrıçası (Levent Ümit Temiz) Aşk ve Romantizm 

Mitolojik bir aşk öyküsü

Aşığa Öğütler (Levent Ümit Temiz) Aşk ve Romantizm 

Ve belki en doğrusu

| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yaratıcı Yazarlık | Akademika Kitabevi

| Katılım | Okur Üyeliği | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Sahne Arkası |

İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim Yapım, 2025 | © Eser sahipleri, 2025
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin —kısa alıntı ve tanıtımlar dışında— herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz.