Yabancılaşma...
(Ahmet B.çulhacı) 20 Ocak 2004 |
İlişkiler |
| |
Yaptığı işi sevmemek ama bir o kadar da doğru ve iyi yapmak..."Yabancılaşma" diyorlar bunun adına... |
|
Sizinmiş Gibi Sahiplenirsiniz
(Ahmet B.çulhacı) 25 Aralık 2003 |
Yaşam |
| |
Yüzler vardır; hep gülen ışıltılı...Size bir aynadırlar karşınızda...Keder,hüzün, huzur ve sevinç kardeşmiş gibi durur yüzlerinde...Kucaklamak geçer içinizden; yanlarında öylece saatlerce oturmak... Susmaları dinlemektir, konuşmaları onarmak... |
|
Bizim Zamanımızda...
(Ahmet B.çulhacı) 12 Ocak 2004 |
Yaşam |
| |
Suçlamıştım onu, daha doğrusu suçluluk duygusuna itmiş, kısa süreli de olsa rahatlamıştım... |
|
Git ve Tuzu Normal Fiyatından Al...
(Ahmet B.çulhacı) 13 Ocak 2005 |
Yüzleşme |
| |
Kimliğimiz ve mesleğimiz ne olursa olsun, başkasının hakkına ve emeğine saygı duymak zorundayız. İnsan olmanın temel şartı bu, öyle değil mi?...
|
|
Kütüphane Günlerim...
(Ahmet B.çulhacı) 28 Mart 2005 |
Yüzleşme |
| |
Okuduğum romanlarda, hikayelerde en beğendiğim cümleleri, paragrafları çizgili bir deftere yazdım…
|
|
Şimdiki Çocuklar Harika...
(Ahmet B.çulhacı) 8 Haziran 2005 |
Yüzleşme |
| |
Hemen her konuda bilgileri var, ya da soracak soruları… “Pat” diye soruveriyorlar, siz “Küt” diye kalıveriyorsunuz…
|
|
Affettim Seni...
(Ahmet B.çulhacı) 16 Eylül 2005 |
Yüzleşme |
| |
Bir yerlerde okumuştum biriktirme alışkanlığının duygu ve düşüncelerle direk ilişkisi varmış… |
|
Nerede O Eski Ramazanlar...
(Ahmet B.çulhacı) 28 Ekim 2005 |
Anılar |
| |
Gözümden uyku aksa da, o sofrada bulunmanın, ailemle birlikte o heyecanı, o coşkuyu yaşamış olmanın keyfini hiçbir şeye değişmezdim.
|
|
|
Dostluk,sevgi,barış, kardeşlik, güzellik adına gerçekleşen her olayı, her durumu, her adımı, benimmiş gibi sahiplenirim...
|
|