..E-posta: Şifre:
İzEdebiyat'a Üye Ol
Sıkça Sorulanlar
Şifrenizi mi unuttunuz?..
Bilge kişi her şeye şaşan kişidir. -Andre Gide
şiir
öykü
roman
deneme
eleştiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
İzEdebiyat - Yazar Portresi - Mehtap ALTAN
Mehtap ALTAN - ...
Site İçi Arama:

Deneme
  Bahar Dalında Zemheri Ayazı (Mehtap ALTAN) 4 Ocak 2010 Yaşam 

ey yüreğine hüznü eken ç o c u k! savur korkularını kınından kasvet akan yaşama...

Emek Güllerinin Düş Kırıklığı (Mehtap ALTAN) 24 Ekim 2009 Toplum 

Emeğe uzanacak ellerin boş zamanlara uzanacak ellerden daha çok olacağı umudunu hiç yitirmeyeceğim…. Bekle çocuk…. Geleceğin haritasındaki yolcuların Güneşe soyunması kadar çıplaktır umut…..

Yalnızım Anla Beni Yalnızlığım (Mehtap ALTAN) 28 Ekim 2009 Yaşam 

Bunları neden mi istiyorum… Bir çocuğun kendi sessizliğinde büyük olmayı öğrenmesi ve büyüdüğünde yalnızlığı oynaması kadar anlaşılmaz bir durumu anlatabilmekti belki de...

Amaç Savaşçısı (Mehtap ALTAN) 15 Kasım 2009 Yaşam 

Amaç savaşçısı yuvasına azığını güvenli bir şekilde yerleştirirken benim de yüreğime ruhuma bir umut ve yaşamdaki zorluklara karşı bir güç yüklediğinin farkında mıydı acaba?

Gelincikler Kanadı Dağlarımda (Mehtap ALTAN) 14 Aralık 2009 Türkiye 

Kınalı kuzuların yüreğine kurşun atanların ruhsuzluğuna inat gökyüzünde bir can bir can daha olacak hiç tükenmemecesine...

Giz Gülü (Mehtap ALTAN) 27 Aralık 2009 Yaşam 

ENKAZ ALTINDAKİ HİÇ BİR DÜŞ IŞIKSIZ KALMASIN�

Üç Gül Masalı (Mehtap ALTAN) 2 Ocak 2010 Yaşam 

Ellerim yanıyor yüreğime değemeyen ellerim ağlıyor....

Girift Uğultular Zinciri (Mehtap ALTAN) 6 Şubat 2010 Yaşam 

Yaşam, gergefine işlediği manaları önce kendi teyelleyip toparlayan sonra yine kendi söken bir garip masallar silsilesi… Yaşam, kınında muamma taşıyan şeffaf sancı…

Umudu Sağıyorum Nasırlı Bakışlarından (Mehtap ALTAN) 18 Mart 2010 Yaşam 

Unutma !... Çizdiğin her resim, sendeki çığlığı sana taşıyacak bir devinimin kınında umut saklı kılıcın gücü ve keskinliğindeki özeti olacak…

Beyaz Ağıdın Baba Günlüğü (Mehtap ALTAN) 15 Haziran 2010 Yaşam 

Alazında ayaz büyüttüğüm bir yaşamın Erciyes tenli kumsalında büyüyor hüznümün duvağı babam… Sarı yalnızlığın gölgeli düğününde susturdum içimdeki coşku ırmağını… Karanlıktan korkan mehtabın şimdi de sabaha kirpiği kırık ezgiler ekiyor…

Ruhumda Yeşerdi Ufkumun Yareni (Mehtap ALTAN) 20 Temmuz 2010 Yaşam 

Bugün “Sen Ölünce Kim Ağlar?” kitabını okuyanlar kadar hayatı en güçlü yanımla yeniden tanımak istiyorum… Yaşamın bana sunduğu seçenekler içindeki şansımı, hüzünden ve korkularımdan yana kullanarak bana sunulanı nasıl eskittiğimi görmek için henüz geç değil… Erdem! İnsan yanımızın korunması gereken en sıkı bahçesi… Sonrası ise verilene dokunup kendini yağdırmak güzel olana, dirhem dirhem…

| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık

| Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi |

Custom & Premade Book Covers
Book Cover Zone
Premade Book Covers

İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim Yapım, 2024 | © Mehtap ALTAN, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır.
Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz.

Bu dosyanın son güncelleme tarihi: 21.11.2024 15:41:50