..E-posta: Şifre:
İzEdebiyat'a Üye Ol
Sıkça Sorulanlar
Şifrenizi mi unuttunuz?..
"Çok söz hamal yüküdür." -Yunus Emre
şiir
öykü
roman
deneme
eleştiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
İzEdebiyat - Yazar Portresi - Eylem Yurtsever
Eylem Yurtsever - Yavrukaplumbağa Konuşuyor
Site İçi Arama:

Öykü
  Birliğin Tapınağı (Eylem Yurtsever) 1 Şubat 2011 Bireysel 

Lisede yazdığım bir yazıydı...

İki Kurt Yoldaş (Eylem Yurtsever) 1 Şubat 2011 Destan 

Bu öyküyü İhsan Oktay Anar'ın vermiş olduğu ödev üzerine yazmıştım ve o öykümü yeterli görmemişti; çünkü öyküm bir Dede Korkut öyküsüne yeterince benzemiyor.

İlahi Kişi (Eylem Yurtsever) 1 Şubat 2011 Fantastik 

Bu öykü benim yazdığım ilk öyküdür. Plansız yazmıştım ve sonlanacağını dahi bilmeden bölüm bölüm frpnet.net adlı siteye göndermiştim. Bu da, öyküyü sonlandırmam için üzerimde büyük bir baskı yaratmıştı.

Kiralık Katil - 1 (Eylem Yurtsever) 1 Şubat 2011 İronik 

Yine plansız yazdığım bir öykü. Hep böyle bir öykü yazmak istemişimdir...

Kiralık Katil - 2 (Eylem Yurtsever) 1 Şubat 2011 İronik 

Plansız öykünün ikinci bölümü:

Mağarada (Eylem Yurtsever) 1 Şubat 2011 Deneysel 

Demir Özlü'nün bir öyküsünden alınan bir cümleyi de koyarak bir öykü yazacaktık. Ben de bu öyküyü yazdım. Cümle: "Her şeyini yitirmiş olduğunu sanan çaresiz bir varlığın teriydi bu."

O Gün (Eylem Yurtsever) 1 Şubat 2011 Bireysel 

İşte üniversite döneminde yazdığım bir öykü; ama bana sorarsanız lisedeki öykülerim bu öykümden çok daha özgündü.

Senaryomsu Öykü (Eylem Yurtsever) 1 Şubat 2011 Bilim Kurgu 

Ben radyo tv ve sinema bölümündeyken hocamız üç kelime verdi ve bu kelimelerden senaryoya benzeyen bir öykü çıkarın dedi. Kelimeler: Kum, yıldız ve ataç.

Umutsuz Bekleyiş (Eylem Yurtsever) 1 Şubat 2011 Aşk ve Romantizm 

Romantizmden ne kadar az anladığımı bu öyküyü okuduğunuzda görebilirsiniz... Bunu da lisede yazmıştım.

Bir Tanrı Yaratmak (Eylem Yurtsever) 23 Aralık 2011 Dinsel 

Arkadaşımla bir kere yaptığımız ve devam edemediğimiz bir oyun oynamıştık. Birbirimize üç kelime verip ondan öykü oluşturacaktık. Arkadaş başladı:Kelimeler: Kan, Kilise çanı ve kedi mamasıydı.

Zavallı Romantik (Eylem Yurtsever) 27 Aralık 2011 Beklenmedik 

Bu kez kelimeler: pipo, Bisiklet zili ve kertenkele:

Gölge (Eylem Yurtsever) 27 Aralık 2011 Bireysel 

Kelimeler, yazmak, bulantı ve gölge.

Twitter'da Yazmakta Olduğum Bir Tefrika İlk Bölüm (Eylem Yurtsever) 23 Mayıs 2012 Bilim Kurgu 

Twitter adresimde her gün üçer twit halinde bir tefrika yazmaya karar verdim. Bu da şu güne kadar yazdığım kadarı twitter adresim http://www.twitter.com/EylemYurtsever

Twitter'da Yazmakta Olduğum Bir Tefrika İkinci Bölüm (Eylem Yurtsever) 4 Haziran 2012 Bilim Kurgu 

Twit tefrikanın ikinci bölümü: Her gün üçer üçer twitler şeklinde devam ediyorum. Günlük takip etmek isterseniz: http://www.twitter.com/EylemYurtsever adresini takip edebilirsiniz.

"Evrende bir toz zerresi kadar küçük, ama bir temel taşı kadar değerli ve vazgeçilmezim ben.
Sizler de öyle."
Eylem Yurtsever.

| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık

| Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi |

Custom & Premade Book Covers
Book Cover Zone
Premade Book Covers

İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim Yapım, 2024 | © Eylem Yurtsever, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır.
Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz.

Bu dosyanın son güncelleme tarihi: 04.12.2024 09:59:40