..E-posta: Şifre:
İzEdebiyat'a Üye Ol
Sıkça Sorulanlar
Şifrenizi mi unuttunuz?..
Edebiyat yaşamın öncüsüdür, onu öykünmez, ona istediği biçimi verir. -Oscar Wilde
şiir
öykü
roman
deneme
eleştiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
İzEdebiyat - Yazar Portresi - Ümran Ateş
Ümran Ateş - Kadın Gözüyle
Site İçi Arama:

Ana Sayfa
  Kızıl Güller (Ümran Ateş) 2 Ekim 2007 Sevgi ve Aşk 

Eskiden,çok eskiden kızıl güller açarmış her yerde.Uçsuz bucaksız ovaların,gökyüzüne uzanan kibirli dağların en güzel süsüymüş güzeller güzeli kırmızı güller.

Yaşamın Anlamı (Ümran Ateş) 19 Eylül 2007 Aşk ve Romantizm 

Yoğun ve stresli iş ortamından uzaklaşmak için,kendisine önerilen iş seyahatini hiç düşünmeden kabul eden adam,uçak biletini almak üzere havaalanına uğradı.Biletini aldı ve evine doğru hızlı hızlı yürümeye başladı.

Olur da Bir Gün... (Ümran Ateş) 24 Ağustos 2007 Sevgi ve Aşk 

Olur da bir gün,beni hatırlamak istersen,uzaklarda arama beni.Aynaya bak,gözlerinin içinde hala parlayan bir ışık görürsen,işte o benim.

Vatanseverlik (Ümran Ateş) 24 Ağustos 2007 Türkiye 

Bölücülük Değildir

Yavaş Yavaş Ölüyoruz (Ümran Ateş) 24 Ağustos 2007 Yaşam 

Çocukluğumuzun yemyeşil ovaalrı,verimli topraklar yavaş yavaş yok oluyor ama bizler aldırmıyor,büyük şehirlerin kirli havasını solumaya,bir garip koşuşturmacaya mahkum olmuş,tarifsiz yalnızlıkalr içindeyiz

Karımla Evlenmek Zorundasın (Ümran Ateş) 20 Ağustos 2007 Toplumcu 

Doktor,gece yarısı usulca eve girer

Adanmış Hayatlar (Ümran Ateş) 20 Ağustos 2007 Deneysel 

Ablası ölüm döşeğinde olan bir genç kızın zor kararı

Küçük Şeyler (Ümran Ateş) 20 Ağustos 2007 İlişkiler 

Küçük şeyler önemlidir ,sizi seven insanları kolayca kırmadan önce bir kez daha düşünmeye değmez mi ?

Gelişen sanayi toplumu ve ülkemizi ele geçiren tüketim kuşağı herşeyi simgelere dökerken,unutulan veya giderek eksilen insani değerlerimiz bizi bazen yalnız bırakıyor,bazen de yabancılaştırıyor.
Acımasız bir çark var; parayla ölçülen dostluklar,çıkar grupları,nüfuz avcıları,düşünceden,duygudan,kutsal sayılan herşeyden kazanç elde etmeyi hedefleyen ve bu hedefleri için hiç bir engel tanımayan çarklar var.

Yapılan araştırmalarda azalma gösteren bir değer,insani,ahlaki değerler.Bunu araştırmaya gerek te yok belki de,çok aleni bir yozlaşma var.Ben okula giderken,komşumuzun hediyesi ütülü bir mendil veya bir saç tokası olurdu muhakkak.İnsanlar birbirlerine güvenirlerdi,birbirlerinin haklarına saygılıydılar.Esnaflar cuma namazına hep beraber gider,gitmeyenler de gidenlerin dükkanlarına göz kulak olurlardı.Hırsızlık yok denecek kadar azdı.Varsa da böyle olaylar,toplum içinde bir an önce çözümlenirdi.

| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık

| Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi |

Custom & Premade Book Covers
Book Cover Zone
Premade Book Covers

İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim Yapım, 2024 | © Ümran Ateş, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır.
Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz.

Bu dosyanın son güncelleme tarihi: 03.12.2024 19:16:51