640K bellek herkese yetmelidir. -Bill Gates, 1981 |
|
||||||||||
|
---------------------------------------------------- Kasımpatıların hüznü dört bir yanımız.Kışa az kaldı.Kırmızı yapraklar, sarı yapraklar... Yeşil saklandı.Lacivert dalgalar, beyaz köpükler... Mavi saklandı. Papatya çayı yakışır kasıma, sahlep için erken. Gitmeler yakışır dönmek için erken.Kuşkonmaz bahçesinde kuşlar nereye konsunlar? Nazenin bir hoşça kal dudaklarında, söylemek için erken.. Ya geç kalınmışlıklar? Bugün , yarın derken..Birikir hepsi kasımda.Neyse ki uzaklarda yeni yıl görünmekte..Beyaz ve yine beyaz. ................................. Dışarıda rüzgarın hızı 40 km./sa. Sobada alevlerin uğultusu ile rüzgar birbirine karışıyor. Ve bir klip. Sertap Erener söylüyor. Incindim, incitildim derinden Terkettim kendimi Tesadüfen karsilastim içimde Kendimle yeniden Bir minicik kiz çocugu bak Duruyor orada hâlâ Anlatamam gördüklerimi O neseli çocuga Artik beni asla yaralayamaz Hayat eger istemezsem Yilar beni kolay yakalayamaz Ben durup beklemezsem Siz yine de incelikli davranin Benim kadar degilse de Ben bu yüzden, incelikler yüzünden Belki daha çok üzüldüm --------------------------Kim yazabilir böyle? Söz sezen aksu ve pakize barışta ortak çalışması imiş... müzikte de demir demirkan ile sertab erener birlikte çalışmışlar... Ülkenur Çkl.08.11.2011
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © Ülkenur Kaynar, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |