"Hayranlığı o dereceye vardı ki; yere düştü ve kendinden geçti." -Fuzuli (Leyla ile Mecnun) |
|
||||||||||
|
ben senin rüyanım ama sen gerçek misin? gerçekten sevebilirmiyim seni? bak,sonsuza kadar sürebilmeli birşeyler içinde sulu bir aşk olmasada.ama nasıl olcak bu,söyleyebilirmisin? bana? hayır! sakın öyle bakma! sadece açıkla.bana aldırmadan yap bunu.beni sevmeye çalışarak yap bunu.saçlarına al beni ve sonsuza kadar sıcak tutmaya çalış.biliyorum.yapamayacağını düşüneceksin kronik bir yıkıcıyla.herşeyi biliyorum.derinlerdeki senin beni çok sevebilecek kronik bir yapıcı olduğunu da.istemediğini düşündüğün ve uzaklaşmaya çalıştığın an bana daha fazla sokulacağını.ne olur,istemeye istemeye al beni tuhaflık dolacak sevgine. off! yeter ama! derdin ne yaa! anlatamam.ben kırılmışım ışık gibi manyaksın! evet manyak. imaj sunmuyorum.sadece.. bırak peşimi.yeter! bünyemle ilgili.kronik bir versiyon. se-ni gör-mek is-te-mi-yo-rum! kesik ve sert konuşuyorsun.günlerce ve sessizce takip edilmeyi rahatsız edici buluyorsun.sana şöyle adam gibi asılmamı ve itiraflarımı bekliyorsun belki.belki beni gülerek anlatacağın örselenmiş bir meta olarak göreceksin.belki bir gün bir tokat bile savurabileceksin suratıma.her neyse,her nasılsa.. bana bakma öyle içinden kızıp söylenerek.beni tutkunun çizgilerinde ve keşfedilmeyi bekleyen bir labirentte bulabilmelisin.benim yapabileceklerim bu anlar içinde sınırlı,bu kopuşların ilerisinde sınırları zorlayacak kadar fırtına yüklüdür.seninle ağzına kadar doluyum her yandan taşacakmış gibi.kar gibi,tipi gibi. bana döndüğünde yüzünü senelerdir alışılagelmiş,yanlış sayılan gerçeklerimi hissetmek bana koymuştu.benim son gökyüzüm buydu artık,anlayabilirmisin? gözünün bana öylesine diyebileceğin şekilde baktığı an sende kaybedeceğim birşey olmamalı cümlesinin tatlı acısını hissettim.gülebilirmisin? suçlu saymıyorum kendimi.güneşlerim var herşeye rağmen.benimle ısınabilirmisin? uçurumdan atlayacağım herhangi bir an elimi tutabilirmisin? beni bütün öfkenle öpüp,benim öfkelerime yolculuk yapabilirmisin? ben Z yim.son hayalin ve hüznün.seni bana yazıyorum imzalarmısın?
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © selim koç, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |