"Bilmezlik ile ne hoştum; hayalimde ne güzellik, ne de aşk vardı." -Fuzuli, Leyla ile Mecnun |
|
||||||||||
|
Oynak spot ışıklarının içinde üç boyutsuz ruhun temsili miraç yolculuğu… İnançsız kahkahalar çok acımasızdı… Tetiğe iz bırakacak parmağın niyeti de… Ay tedirgin, Keşke görmezden gelseydi, Keşke güneşin gözleri önünde olsaydı her şey… Ben inançlıydım, kimseden feyz almaya ihtiyacım olmazdı inançlarımı ayakta tutmaya Keşke benimle bir alakaları olmasaydı sahtekâr din tacirlerinin… . Nohuttan daha büyük değildi merminin çekirdeği, hazımsızlığını duyumsamış bağırsakları parçalayarak çıkma telaşındaydı… Barutun, geçici olarak 800’lerin ortasına tarihlenen Taocu Miaodao Yaolüe’de yazılışından beri, yaşattığı umursanmamış yangıların umursandığı andı başa gelişi… Sorgu melekleri acılardan daha merhametliydi, yobaz güruhunun katlidir, yazık olmuştur, diyerek elli iki mevlidinden sonra gelmeye gittiler. Kederlerim tükenmeseler de örselenebilirdi…
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © Kemal Yavuz Paracıkoğlu, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |