Dünyanın her tarafından öğretmenler insan topluluğunun en fedakâr ve muhterem unsurlarıdır. -Atatürk |
|
||||||||||
|
Tüm dünya yanıyorken yoksul olan yerlerde Ekranda boy gösteren dilberlerden yoruldum Ölümün her çeşidi verilir haberlerde Gerçeği yansıtmayan haberlerden yoruldum Dizide seri katil, haberde kanlı yüzün Savaşta annelerin feryadından yoruldum Hiçbir zaman yerine getirilmeyen sözün Meydanda siyasinin vaadinden yoruldum Ormanı yaka yaka ağaçsız kaldı dünya Yağmur suyunda toprak dağıldıkça yoruldum Atmosferi kurtarmak için birleştik güya Kuşlar kirli havada boğuldukça yoruldum “Kan kusarken kızılcık şerbeti içtim” canım Dememi isteyenden, soranlardan yoruldum Pazardan eli bomboş döndükçe bizim hanım Yoksulluğu Allah’a yoranlardan yoruldum Serde şairlik var ya duygular yoğun bende İnsanlığın derdini yoklamaktan yoruldum Hayata karşı direnç azaldıkça bedende Mutlak olan o anı beklemekten yoruldum İbrahim COŞAR
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © ibrahim coşar, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |