Ölümden önce yaşam var mı? -Duvaryazısı |
|
||||||||||
|
bu mektup sanadır sevgili muhakkak oku!. yamuk bir Tanrı koydum içine sisli bir yol suyu kirletilmiş deniz ile sana sarılmamış kol!. bu mektup sanadır sevgili muhakkak oku!.. aşkları çalan şeytan koydum içine kabul edilmeyen bir sürrü dua ağaçları biçilmiş dağ ile sana çıkılmamış ada!.. bu mektup sanadır sevgili muhakkak oku!. kanatları olmayan melekler koydum içine uçulmamış kara bir gökyüzü ölü çocuklar, kuşlar ile Tanrı’nın görmediği kör gözü... bu mektup sanadır sevgili muhakkak oku!.. yaşanmamış hayatlar koydum içine yanmış evlerde kemik kokusu ha bir de uzak aşklar ile her şeye rağmen Tanrı korkusu... muhakkak oku!..
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © Tayyibe Atay, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |