Bildiğim tek şey, ben bir Marksist değilim. -Karl Marx |
|
||||||||||
|
O kalabalikta seni gördüm Arsız ama insanlar Onlarda önce ben gördüm İlk ben gördüm gülümsemeni Başkaları aşık olmasın Yolda bırakma ellerimi Darda kalmasın gönlüm Nice melekler dua eder bize Biz ki onların hayret ettiği Alemlerin şaştığı sevdağız İstanbul senle güzel Sen orda olmasan Orası bi harebe Yarında öp yanaklarımdan Belki kahvaltın benden olur Sıcak çay bol kahkaha Ben şekersiz içerim Sensin benim tadım. İki dirhem bir çekirdek Gözlerin hep gülecek Umuttun sen beni unutma Hayal mi bu dünya Güzellik ne güldün ya Akşam beni öpmeyi unuttun ya Seferberlik zamanı aşkta Bu tencere de pişer aşta taşlıkta Acıktım malum ramazan Davulcular da belediyeye bağlanmış Ama ben senden ayrılamadım. Ne ki dünya bir varsın bir yoksun Tarlada büyüyen tosun Yollarda ağlaşan yosun Kollarımda sen yoksun Çay içelim bu gece Yarın seni Öbür gün sen beni Ellerinden bir su Gözlerinden bir buğu Hadi kalk kucağımdan Dizlerim ağrıdı.
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © Onur Altan, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |