..E-posta: Şifre:
İzEdebiyat'a Üye Ol
Sıkça Sorulanlar
Şifrenizi mi unuttunuz?..
Gençliğinde müzik öğrenen, felsefeyi daha iyi anlar. -Platon
şiir
öykü
roman
deneme
eleştiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
İzEdebiyat - Aşk Romanı
Anasayfa
Son Eklenenler
Forumlar
Yazar Kütüphaneleri

Şu Anda Ne Yazıyorsunuz?
İnternet ve Yazarlık
Yazarlık Kaynakları
Yazma Süreci
İlk Roman
Kitap Yayınlatmak
Yeni Bir Dünya Düşlemek
Niçin Yazıyorum?
Yazarlar Hakkında Her Şey
Ben Bir Yazarım!
Şu An Ne Okuyorsunuz?
Tüm başlıklar  

Atlar ve İnsanlar (Aşıklar İçin)
İsa Kantarcı
Öykü > Sevgi ve Arkadaşlık

ATLAR ve İNSANLAR (sevişenler için) Köye yaz gelmişti, yaz ayının cidden hissedilmeye başlandığı ilk gündü. Ertesi gün hava bozacak endişesi yoktu insanlarda. Gökyüzü apaçıktı. Güneş parlaktı gün boyu. Dikkatini verirsen; dans ederek, birbirine takılarak otların, ağaçların çiçeklerin arasından uçan mutlu kelebekleri görürdün. Bir evin önünde güneşin kızdırdığı betona uzanmış bir kedi sırt tüylerini yalıyor hararetle. Köyün deresinden geçen

[DEVAMI]

Arama Motoru

• İzEdebiyat > Roman > Aşk Romanı
 Köylü Kız Kezban  (İsa Kantarcı)

BU METNİ SEVDİM, ÜSTÜNDE ÇALIŞACAĞIM, BİRÇOK ÖYKÜ GİRECEK İÇİNE. BUNU BAŞKASI YAZSA SEVERDİM. YAZDIKLARIMA DEĞER VERENLER….ROMANIMIN BİRİ BASILACAK…O ROMANI BU SİTEYE KOYMADIM, TAM BİTMEDİ…ÇIKINCA DUYARSINIZ…BU İŞLER ÇOK ZOR…HA, PARA VERİP BASTIRMIYORUM KİTABI….ÇOK ÇALIŞTIM, İYİ BİR ÖYKÜ ÇIKARDIM, YOLLADIM, BEĞENİLDİ, ONU ROMAN YAPTIM, BİRAZ İŞİ KALDI, BU METİN BASILACAK…
 İki Kız Bir Erkek  (İsa Kantarcı)

Yazdığım ilk roman…e kitap olarak çıktı, çok okundu o e yayınevi sitesinde….yıllar önce yazdım bunu…okuması kolay…bir de yazmasını sorun…zor…çok emek harcadım…içime sindi imi…evet…sevdim…iyi ki yazdım bunu… Tabi elden geçmesi lazım. Bir de baktım bu romanın ikincisini yazmışım bir miktar, bu romanı üç parça halinde yayınlarım ilerde, bu romanı bir yayınevlerine yollamadım, çünkü daha iyisini aradım; ama bu roman ilgi görecek tipte bence. Ben biten romanlarıma oldu diye bakmam asla, olmamıştır, derim, iyisini ararım, bulurum ve onu yazarım, nedir, e kitap olarak ilgi gördü epey. Zaten ben hariç böyle bir romanı kimse yazmaz, yazamaz.
 İki Kız Bir Erkek 4  (İsa Kantarcı)

LİSE SONRASI YAŞAMLAR. OTOBİYOGRAFİK ROMANDIR. ROMANDA GEÇEN YERLER, KİŞİLER GERÇEKTİR.
 İyi Kızlar Aşık Olur 6  (İsa Kantarcı)

dostluk...
 Adı Neydi  (Onur Altan)

İnsanım ben kalbi olan Adem oğlu kırmak yerine sevin onu beceremezseniz de kırmayın
 Üç Kız ve Ben  (İsa Kantarcı)

yazdığım bir romandan
 İki Kız Bir Erkek 2  (İsa Kantarcı)

LİSE SONRASI GENÇLER....NE HALLERE GİRER, DÜŞER? LİSE SONRASI ÇOK BÜYÜK SIKINTILAR, TEHLİKELER İÇERİR. İŞ BULACAKSIN. SÜREKLİ ÇALIŞACAKSIN. TÜRLÜ TÜRLÜ İŞLER YAPTIM. BERBATTI O SÜREÇ. OKULA GİDİP GELİRKEN YAŞANILAN TATLI ZAMANLARIN YERİNE BAMBAŞKA BİR GERÇEKLİK İÇİNDE BULDUM KENDİMİ.
 Köylü Kız Kezban 2  (İsa Kantarcı)

köylü kız şehre göç eder üniversite okumak için
 Hiçliğin Aynasıydım Ben  (FATİH KAYNAK)

Kimi zaman umutsuz kimi zaman sebepsizce mutlu... Kadınlar, alkol ve üçüncü sınıf işler arasında yaşamla boğuşurken kimi zaman da ayakta kalabilme mücadelesine dair tüm bunların dışında başka bir çıkış yolu aramaya çalışan bir adamın hapishanelerden soğuk bar taburelerine, yalnızlığın arka sokaklarını kararlılıkla bir bir adımlayışı... Bazen de bir kadının avutan kollarında kayıtsız tutkuya teslim olmuşken, varolan tüm onaylanmış ideallere meydan okuyan ve kulaklarda asılı kalan keskin bir mizahla yüklü onaylanmamış acı bir kahkahanın çığlığıdır; HİÇLİĞİN AYNASIYDIM BEN. Trajik, komik, trajikomik ve bazen saldırgan...
10 
 Köylü Kız Kezban 3  (İsa Kantarcı)

11 
 İki Kız Bir Erkek 3  (İsa Kantarcı)

LİSE BİTTİ.
12 
 Köylü Kız Kezban 4  (İsa Kantarcı)

13 
 İki Kız Bir Erkek 7  (İsa Kantarcı)

GENÇLİK......
14 
 İki Kız Bir Erkek 5  (İsa Kantarcı)

GENÇLİK...
15 
 İki Kız Bir Erkek 13  (İsa Kantarcı)

GENÇLİK.............
16 
 İki Kız Bir Erkek 12  (İsa Kantarcı)

GENÇLİK............
17 
 İki Kız Bir Erkek 10  (İsa Kantarcı)

GENÇLİK.................
18 
 Taşrada Aşk  (mehmet avcı)

kader onları hesaba katmış fakat onlar kaderi hesaba katmamışlardı
19 
 İki Kız Bir Erkek 6  (İsa Kantarcı)

GENÇLİK...............
20 
 İki Kız Bir Erkek 8  (İsa Kantarcı)

GENÇLİK.....

1 2 3 4 5 6  Sonraki Sayfa

son eklenenler
İki Kız Bir Erkek
İsa Kantarcı
Roman > Aşk Romanı
Adı Neydi
Onur Altan
Roman > Aşk Romanı
Köylü Kız Kezban
İsa Kantarcı
Roman > Aşk Romanı
Üç Kız ve Ben
İsa Kantarcı
Roman > Aşk Romanı

Custom & Premade Book Covers
Book Cover Zone
Premade Book Covers

İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim Yapım, 2025 | © , 2025
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır.
Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz.