En bilge insanlar bile arasıra bir iki zırvadan hoşlanırlar. -Roald Dahl |
|
||||||||||
|
ve ben öyle tuhafım bu akşamüstü bir yanım kızıl kıyamet sensizlik bir yanım ateş topları ormanlar yangınında yoktun işte... sadece sesin ulaşıyordu bana sesinde titreklik sesinde arzu sesinde bir kadının düşleri duyuluyordu sesin yalnızlığın parçalanmış yanındaki bir aynanın yansıması gibiydi kırıktı soluk soluğa aşk kokuyordu ürperiyordu ayak seslerinden bir düşe dalmak ister gibi aceleci düşten uyandıracaklar tedirginliğinde korkaktı dudaklarının tadında akıyordu sesin göğsünün sıcaklığında doluyordu yüreğime taşkın değildi bentlere tutulmuş gibiydi içten içe çağlıyordu görülmeksizin ve sesin sarhoş etmek ister gibi buğuluydu gözlerini yansıtmıyordu tenini duyumsatmıyordu öpüşlerin yoktu sesinde dokunuşların yoktu ama anlatıyordu düşlerde boğulmamı sağlıyordu duyumsatmak istiyordu hazırdı hazırdın sesin hazırlıyordu şehrin tüm parklarındaki sevgili elleri gibiydi ellerime uzanıyordu kırmızı yansıyordu bir tutam saçlarından bir buse dudaklarından sunuyordu bir fiske de olamamazlıktan sebep savuruyordu bir yanı demliyordu geceye bir yanı kabuslara sürüklüyordu sesin derin akıyordu derin çağlıyordu yalnızlığımın sürgün yemiş yanlarına bir davet gizliydi sonra bir davetin olabilirliği ve daha daha bir davetin olamamazlığı sesin akşamüstü çağladı mecramdan doldum doluluğunda kalmanın tadını buldum hoş kaldım sesinle kaldım ... sesinden uzak kaldım var sen hoş kal sevdalı'm ol.. öyle kal...
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © A.Latif İRVEN, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |