Seviyorum, öyleyse varım. -Unamuno |
|
||||||||||
|
Bizim bostanda Teveklere bakınca. Havasından mı, suyundan mı bilinmez Değişmiş genleri... Koskoca kabaklar Olmuş ince saplı birer armut! Dizilmişler dala inciler gibi Çomaklara sarınca... Erik çalan biri vardı bilirsiniz! Hep yaşardı çocukluğumuzda... Cebi hiç dolmayan hani Hırsız Mahmut! Haber yolladım ona. “Gel topla! dedim, armut kabakları... güneş dağ ardına ağınca..” Başka bir haber daha yolladım Biraz üstelerseniz eğer Bunu da size söylerim: “Nasılsa ben bıktım En iyisini yemekten yıllarca...”dedim.. Ve Öldüm gülmekten...:)))) Bizim bostanı, Armut kabakları, Çocuk Mahmut’ u hatırladıkça...
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © Tayyibe Atay, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |