Seviyorum, öyleyse varım. -Unamuno |
|
||||||||||
|
Yine sıcak bir yaz akşamıydı böyle Bu kumsalda güneşin batışını izlemiştik Çocuklar gibi sağa sola koşmuştuk elele Sabahlara dek çılgınca sevişmiştik seninle Yosun kokuları eşliğinde Dalgalar tempo tutmuştu, bizse şarkılar söylemiştik Şiirler yazmıştık mehtabın gözbebeğine Yıldızlar alkışlamıştı bizi, ıslık çalmıştı sessizlik Bir bir paylaşmıştık yıldızları çok etkilenipte Sonra sen bana vermiştin payına düşenleri Bense sana o gecenin hatırası diye Çok geçmeden esti ayrılık rüzgarları esti de delicesine Savruluverdik ayrı ayrı yadellere Seni bilemem, belki de unutmuşsundur beni Ama, inanki ben unutmadım, unutamadım seni, denediysem de Burası hiç değişmemiş, fakat var bir eksiklik yine de Sen salıverdin mi benim yıldızlarımı bilemem, ama Seninkiler hâlâ benim sakladığım yerde, kalbimde, yüreğimde Hadi gel de ısıtsın geceyi sıcaklığı gülüşlerinin Beni umursama istersen, ama gülde yıldızlar üşümesin Rotterdam, 05.05.2002
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © Ensar Aktaş, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |