Zaman dostluğu güçlendirir, aşkı zayıflatır. -La Bruyere |
|
||||||||||
|
En ufak bir köy istasyonu Kimsesiz bir mola yeri dahi Bulamayacağız artık hayatımızda Hataların ruhumu sarmayacak Leş gibi yüreğimde sarılmış aşkını Almışsın çoktan... Zaman çekip gidecek kadar yakın Bir kez daha çıkmayacaksın karşıma Kimse olmayacağım ben İstanbul'da Anılacak mezarım olmayacak burada Ağıtlar yakılmayacak daha fazla Yıldızlar bir daha seninle parlamayacak Gözlerim de aramayacak seni yalnızlığımda Ve ben soğuk vapur sabahlarında Sana varmayacağım bundan sonra Uzaklara bırakmaya gitmişsin , dönmesinler diye Belkide dehşet içinde öldürüp çuvala atmışsın Onca eziyetten sonra... Sevgin körüklenmeyecek , hayalden de olsa Aslında garip olan da bu ya ; Benim için kendini yenilemişsin Beni bir kaşık suda boğabilmek için Madem bu kez başarabileceksin Son bir kez , SON diyebilmeli Sonra yaşıyabilmeliyiz dünyamızda Sensiz benler ve bensiz senler adıyla Gülüşün sızısız olsun.
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © Metehan Apak, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |