Gerçeğin dili çok yalın. -Euripides |
|
||||||||||
|
Bir yalnızlık rüzgarı vuruyorsa yüzüne Korkma yakmaz kalbini Tenini yakan güneş gibi Bulutların ıslatıyorsa gökyüzünü Ve karışıyorsa hep dediğin gibi Gözlerin gökyüzüne Yalnız olmadığını biliyorsundur (Bende biliyorum senin gibi ) (Benimde seni , seni sevdiğimi!) Bir gecede fethettiğini o güneşi Yada bir nefeste gitmek istediğini Zamanla benim gibi uzaklara Ama bilirsin ki sevgidir Büyüsü , kara düşüncelerin Yada kurtulmaksa içindeki kederin İşte ben seviyorum seni Bu olmasa da yalnızlık sebebim Uzaklardayım... Bir başka uzaklarda Gülüşünün saklı olduğu dudaklarında Bir garip duygu yaşıyorum Ben ve kendim Sanki deli gibi Elimde mendil Ağlamak için vakti bekliyorum Bir ölünün beklediği gibi Bir kol sallıyorum uzaklara Yalnızlığımı paylaştığın için Yalnızlığımı bana bırak Çünkü ben yalnız doğdum Sen kalbimi al O hep senin olsun Sen beni aldın meleklerle Bir gecede... Yine yağıyordu gözlerinde yağmur Ama kalbin... Gülüyordu gözlerine inat eder
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © Metehan Apak, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |