..E-posta: Şifre:
İzEdebiyat'a Üye Ol
Sıkça Sorulanlar
Şifrenizi mi unuttunuz?..
İnsan gülümsemeyle gözyaşı arasında gidip gelen bir sarkaçtır. -Byron
şiir
öykü
roman
deneme
eleştiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
Anasayfa
Son Eklenenler
Forumlar
Yazar Kütüphaneleri

Şu Anda Ne Yazıyorsunuz?
İnternet ve Yazarlık
Yazarlık Kaynakları
Yazma Süreci
İlk Roman
Kitap Yayınlatmak
Yeni Bir Dünya Düşlemek
Niçin Yazıyorum?
Yazarlar Hakkında Her Şey
Ben Bir Yazarım!
Şu An Ne Okuyorsunuz?
Tüm başlıklar  

Arama Motoru

İzEdebiyat > Deneme > Sevgi ve Aşk > MeRCaNDeDe

18 Şubat 2004
Hoşçakal Alınyazım  
MeRCaNDeDe
Yazmayaca ım artık.Eskimeyen yazıtlar var hala yüregimde onlarıda istanbula saklıyorum.İstanbuldur benim yüreğim.Bogazın sularında saklıdır serencamlarım umutlarım.Bakışlarımda gam,gözlerimde buğu.Yazmasam kızmaz istanbul.Yazmasam gönül koymaz.Gitmeler ka

:BBJH:
Niye yazıyorum diye düşündümde.Artık yazmak için bir sebebimin olmadıg ını anladım.Sokaklarda yürümenin ne eski tadı var bende nede düşüncesi.Acı gibi geriyor tüm benli imi. Her köşe başından sen çıkıyorsun.Her yazımın girift tarafı sen oluyorsun.Artık yazmak istemiyorum. Yagmurun yavaşça ya ışı dahi acı veriyor bana.Gelen kış, giden yaz…Hepsinde sen varsın.Silkinmeye şimdilik gücüm yok.Kagıdımda mürekkebimde bitiyor zaten.Sonsuzluklar arasında uçuşan hayallerimide alıp gitmekten başkada çarem kalmadı sanırım.Uzun zaman önce yazmaya başlamıştım.Nerede ve nasıl bitece ini çok merak ediyordum.Ama sonunun böyle olacagını hiç düşünmemiştim.Hep ölüm aklıma gelirdi engel olarak.Şimdi yaşarken ölmenin anlamını kavradım sanırım.Zamanın büyüklügünü sevdamın derinligini anladım.Bir türlü kabullenmeyen gönlüme anlaması için son veriyorum kalemlerimin dansına.Konusu hayat olan bu yazının ömrüm bitmeden sona erdiriyorum.İşte yine yagmur başladı.Kagıdımla bakışlarımızda ayrılı ın hüznü olsada son kez ipeksi duygularla veda ediyorum hecelerime...Yazdıklarımı hatırlamak , gerçe i de il de bana ait kıldı ım herşeyleri hatırlayarak yaşamak....Saklandıgı yerden umudumu çıkarmıştım seneler sonra hep birşeyleri ümit etmek güzelde onu kaybetmenin acısını unutmuştum.Ve yazmayıda unutmam gerekti ni anladım.İstanbulu nasıl unuturum bilemiyorum.Ya seni....
Yazmayaca ım artık.Eskimeyen yazıtlar var hala yüregimde onlarıda istanbula saklıyorum.İstanbuldur benim yüreğim.Bogazın sularında saklıdır serencamlarım umutlarım.Bakışlarımda gam,gözlerimde buğu.Yazmasam kızmaz istanbul.Yazmasam gönül koymaz.Gitmeler kadar yazamamakta zor.Ne uzak yoldur ne acısı bol.Yazmak benim için hayat yazmamaksa hapis.Ha Ellerim keleçeli yaşamak ha sensiz....

Hoşçakal Alınyazım

.Eleştiriler & Yorumlar

:: ....
Gönderen: BİNNUR EDİSAN / Ankara
27 Mayıs 2004
Yazma eyleminden vazgeçiş bulunduğun bir mekanı terk etmekle eş değer..İyi düşünmenizi öneririm..Böylesi güzel yazıları sona erdirmek mi...Düşünemiyorum! Saygılarımla.. Binnur

Söyleyeceklerim var!

Bu yazıda yazanlara katılıyor musunuz? Eklemek istediğiniz bir şey var mı? Katılmadığınız, beğenmediğiniz ya da düzeltilmesi gerekiyor diye düşündüğünüz bilgiler mi içeriyor?

Yazıları yorumlayabilmek için üye olmalısınız. Neden mi? İnanıyoruz ki, yüreklerini ve düşüncelerini çekinmeden okurlarına açan yazarlarımız, yazıları hakkında fikir yürütenlerle istediklerinde diyaloğa geçebilmeliler.

Daha önceden kayıt olduysanız, burayı tıklayın.

İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.

Yazarın sevgi ve aşk kümesinde bulunan diğer yazıları...
Anlayamadığın
Bülbül'ün Gül'e Hicranı
Eskisi Gibi Değilim.
Yüreğimin Rengi
Ne Bileyim Böyleyim Ben İşte...
Üzgünüm…
Elveda Pınar Gözlüm
O'na
İçimdeki Derin Hüzün
Sükut Sureti 1

Yazarın deneme ana kümesinde bulunan diğer yazıları...
Ördüğüm Kalın Duvarlar

Yazarın diğer ana kümelerde yazmış olduğu yazılar...
Derinden Sessiz [Şiir]
Anlıycan Hepimiz Bıraktığın Gibiyiz. [Şiir]
Sen [Şiir]
Hicran Dökülür Haziran Sarkıtlarından [Şiir]
Siyahlara Alışmış Mazimin Kaldıracağı Bir Renk Değilsin. [Şiir]
Seninle Denizler Geçiyor İçimden [Şiir]
Buğulu Sevdam [Şiir]
Sitem [Şiir]
Sevgi Dünyam [Şiir]
Zülüflerine Bağlandığım [Şiir]

MeRCaNDeDe kimdir?

Bir Savaşçıdır Kalbim. . .

Etkilendiği Yazarlar:
ÜMiT YASAR OGUZCAN-MURATHAN MUNGAN -ALİ ÇOLAK-SUNAY AKIN-CAN YÜCEL-AHMED ARiF-ÖZDEMİR ASAF-BARIŞ KURAN-İBRAHİM TENEKECİ-ATİLLA İLHAN-MEHMET ERDOĞAN-ALEV ALATLI-Birkan Askan-Binnur Edisan

yazardan son gelenler

yazarın kütüphaneleri

| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık

| Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi |

Custom & Premade Book Covers
Book Cover Zone
Premade Book Covers

İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim Yapım, 2024 | © MeRCaNDeDe, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır.
Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz.