..E-posta: Şifre:
İzEdebiyat'a Üye Ol
Sıkça Sorulanlar
Şifrenizi mi unuttunuz?..
Zaman dostluğu güçlendirir, aşkı zayıflatır. -La Bruyere
şiir
öykü
roman
deneme
eleştiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
Anasayfa
Son Eklenenler
Forumlar
Yazar Kütüphaneleri

Şu Anda Ne Yazıyorsunuz?
İnternet ve Yazarlık
Yazarlık Kaynakları
Yazma Süreci
İlk Roman
Kitap Yayınlatmak
Yeni Bir Dünya Düşlemek
Niçin Yazıyorum?
Yazarlar Hakkında Her Şey
Ben Bir Yazarım!
Şu An Ne Okuyorsunuz?
Tüm başlıklar  

Arama Motoru

İzEdebiyat > Şiir > Aşk ve Romantizm > Tayyibe Atay

18 Aralık 2001
Yasak Aşk  
Tayyibe Atay

:IEHH:
allah diyordu bütün dudaklar
ben seni söylüyordum...
büyüyen günahlarda açan
zakkum çiçeğim benim!...
aldanıp sana dokunsam,
biliyorum zehirleyeceksin...

sen en iyisi mi uzakta kal,
uzakları zamana sar
bana gelmemek için...
nasılsa bir gün önüme
yaprak yaprak döküleceksin...

.Eleştiriler & Yorumlar

:: güzel ama.........
Gönderen: seda çiçekçi / Bursa/Türkiye
22 Mart 2007
beğendim ama daha değişik olabilirdi çok sadeolmuş bence... ama genede hoşuma gitti ....!!!!

:: aşk olsun:)
Gönderen: Elem Tilev / Eskişehir/Türkiye
24 Eylül 2006
yasak olayım, çiçek olayım yaprak olayım zehirle zehirleneyim salınayım döküneyim zehir olsun yasak olsun ama aşk olsun... tebrikler, yüreğine sağlık canım:)

:: Şiir
Gönderen: Bülent Öztürk / Zonguldak/Türkiye
12 Temmuz 2006
Akıcı, düzgün hızla geçip giden İZ bırakan şiir... Kutlarım abla...

:: yazıyor olmak başka birşey
Gönderen: kader tunç / Ankara/Türkiye
7 Ağustos 2005
merhaba tayyibe hanım yazılarınızın tamamını okudum ve etkilendim sandık adlı yazınız ve yasak aşk adlı şiiriniz çok hoş yazmak yazılarınızın hiç tanımadığınız insanlara duygu yoğunluğu içinde geçmesi sizin için en büyük armağan olsa gerek yüreğinize ve kaleminize sağlık pencereden söktüğünüz perdeleri hiç takmamanz umuduyla hoşçakalın!

:: yasak aşk
Gönderen: Ali kaybal / Ankara/Türkiye
4 Kasım 2004
Üslubunuz güzel ve akıcı, Şiirsel anlatımınız güzel, Bu nedenle fikrinize ihtiyacım olduğunu düşünüyorum. Bir şiir var. "Şarkılarda gizli sevdalar" şarkı sözü olarak uygun mu ? bir okursanız sevinirim. Sevgi ve saygılarımla...........

:: bir melodi...
Gönderen: Dicle Yaman / bodrum
2 Mayıs 2004
ben uzun zamandır yaptığım bestelere uygun sözler arayışındaydım.. izniniz olursa şiirinizi melodilerle birleştireceğim... eminim ki duyanlar okuyanlar gibi çok etkilenecek... sonsuz saygılar..

:: teşekkür
Gönderen: hasan / Konya
28 Mayıs 2003
İnsan yüreğinin derinliklerine götürdüğünüz için teşekkür ederim.

:: allah
Gönderen: fadıl oktay / ankara
19 Mayıs 2003
ben de şiire allah diyorum...yine iyi şiir..kutlarım.)

:: uzaklarda kal
Gönderen: mehmet / istanbul/TÜRKİYE
8 Nisan 2003
uzakları zamana sar bana gelmemek için... nasılsa bir gün önüme yaprak yaprak döküleceksin... tayyibe hanım bu güzel şiirinizle beni büyülediniz içimde kalan sevgiyi tekrardan canlandırdınız ne diyeceğimi bilmiyorum ama şiiriniz çok güzel devamını ve bu güzel şiirlerinizden bizi eksik etmeyin tüm içtenlikle teşekkürler

:: aşka ve şiire dair
Gönderen: mehmet / ankara ürkiye
31 Ekim 2002
bu güzel şiirleri bizimle paylaştıgınız için teşekkürler.

Söyleyeceklerim var!

Bu yazıda yazanlara katılıyor musunuz? Eklemek istediğiniz bir şey var mı? Katılmadığınız, beğenmediğiniz ya da düzeltilmesi gerekiyor diye düşündüğünüz bilgiler mi içeriyor?

Yazıları yorumlayabilmek için üye olmalısınız. Neden mi? İnanıyoruz ki, yüreklerini ve düşüncelerini çekinmeden okurlarına açan yazarlarımız, yazıları hakkında fikir yürütenlerle istediklerinde diyaloğa geçebilmeliler.

Daha önceden kayıt olduysanız, burayı tıklayın.

İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.

Yazarın aşk ve romantizm kümesinde bulunan diğer yazıları...
Peynirli Aşk
Serüven
Semazen
Makas
Yatırım
Aşeka
Yalana Bak Hele
Lades
Kayaç
Aynasız Beyansız

Yazarın şiir ana kümesinde bulunan diğer yazıları...
Araba
Bizim Otobüs
Masa 2
Bostan
Pezoooo
Köprü
Tavşan
Ötanazi
Damlacıklar 4
İçsel Haber

Yazarın diğer ana kümelerde yazmış olduğu yazılar...
Ardışık [Öykü]
Hortum [Öykü]
Kediler [Öykü]
Karanlığa Doğru [Öykü]
Sağdan Yürü (!) [Öykü]
Sinekler [Deneme]
Amma Uçmuşuz [Deneme]
İmam Olacağım [Deneme]
Ey Hayat [Deneme]
Zırlamayı Bırak [Deneme]

Tayyibe Atay kimdir?

Yeni şiirin,uzun yıllar yazmama rağmen yeni şairiyim. İnternet ortamı sayesinde okuyucu önüne çıktım henüz. Ne kadar şair olduğumun yanıtını ise okuyucuya bırakıyorum. Bayan yazarların çok az olduğu bir ülkede,duygu ve düşüncelerimi,şiirin ruhu okşayan ,elleyen tarafıyla anlatmaya çalışıyorum.

Etkilendiği Yazarlar:
Ahmet Arif,Behçet Necatigil,Nihat Behram...

yazardan son gelenler

bu yazının yer aldığı
kütüphaneler

yazarın kütüphaneleri

| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık

| Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi |

Custom & Premade Book Covers
Book Cover Zone
Premade Book Covers

İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim Yapım, 2024 | © Tayyibe Atay, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır.
Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz.