İnsanlar yalnızca yaşamın amacının mutluluk olmadığını düşünmeye başlayınca, mutluluğa ulaşabilir. -George Orwell |
|
||||||||||
|
Ne pişmanlıklar yaşadım maviyle beyazın gökyüzünde ki mücadelesinde. Bulutların uyanmamış hatıralarında, tüm suskunlara hasret bağırdım günlerce. Gün bitipte ay çıkınca, zamansız gelen anıları gömmüşüm sayısını bile bilmediğim rakı bardaklarına. Alçanak kan oluncaya kadar gözlerim, bir ışık aramışım yalnızlık tünellerinde. Hep gitmeni düşlemişim, şahitsiz gözyaşı kalabalıklarında. Ve herşeye rağmen, yalan diyip basitleştirmişim seni taş duvarlarla çevrili zindadında... Kahpe hatıralar asılıyken duvarlarımda, hiç bir gözyaşı çözemez seni kenarları buz tutmuş anılarda. Geç kalmış yaza hasretler, ellerimde umutsuz medetler, olmayan herhangi bir hayale bağlanmış yüreğimdeki tüm imkansız istekler. Kahvesini içmiş, gözü yolda misafirler kadar aceleciyim artık boşluklarda. Kasırgalara dönüşmeye hazır fırtınalar kadar öfkeli, sağanağa dönüşmeye hazır damlalar kadar renkli, seni sevmediğim kadar çok özlediğim bir deliyim.. İştahı kaçmış artık tüm sevdaların. Krize girmiş bedenler gibi içi boşalmış mutluluk yastıklarının. Hiç bir itfaiyecinin söndüremediği yangınlar kadar inatçı bir his var yüreğimde. Gözlerimi yakan bir cigara dumanından bile az acı veriyorsun bedenime, asla aranmayacak unutulmuş bir kitap gibisin boşluklar kütüphanesinde ve dipte kalmış bir yudum gibisin bitmiş rakı şişesinde..
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © Sami Güzel, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |