Sanatçı, toplumda uzun çalışma ve çabalardan sonra alnında ışığı ilk duyan insandır. -Atatürk |
|
||||||||||
|
bastığın an yıkılacak köprüler kurdum sular üstüne düşerken havalanacaksın... daha demin gözlerini milledim gecenin bıçağı ile güneşi yaktım sonra olsa da bir yanın uçurum, yokuş diğer yanın ölmek yok sakın, savaşacaksın... düşlerini yasakladım ya sen gene de uçur içine bindiğin balonu nasılsa patlayacak yükseldiğinde gerçeğe dönünce ağlayacaksın... büyüyecek elbet boyun, ellerin, ayakların enseni örtecek kısa sarı saçların bu değildi anlatmak istediğim ne olur birazcık beni dinle çekilince arasından anne parmaklar sevdaya dokunacaksın... git çocuk!.. kes de git bütün ipleri... göbek bağın bende kalsın...
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © Tayyibe Atay, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |