İnsanların arasında yaşadığımız sürece, onları sevelim. -Andre Gide |
|
||||||||||
|
karanlık bir yolda cılız bir meşalenin aydınlığında sevgiye yürümek uzağı görmeden ben yalanı sevmiyorum görmediğim uzaklığı görürmüşçesine yalanların tutunmalarında ilerleyemem özgürlüğüm düşlerde değil artık kendi yığdığım tüm engelleri yıktım B A Ş L A N G I Ç bir yanım mavi deniz coşkulanmakta dalga dalga bir yanım uykuda ölüm gibi sessiz S O R U yolculuk mu sisli bir havada muamma sona C E V A P aynada kendimi buluşum sen yok oldukça buğuda yüzüm çıkıyor ortaya D E Ğ E R L E N D İ R M E artık gizli öznesisin cümlemin ünlem yaslanmalarım bitti onlarca soru işaretinin kıvrımlarında boşa geçen yılların düşkırıklığı kırpmalarının yorgun yolcusu gözlerim T E S P İ T iki yaprak gibiyiz aynı ağaçta sen tatlı esen bir rüzgara teslim savrulmalarda ben umut yeşerten taze filiz tutunmalarında K O L A Y güneşin sıcağından yanıp gölgelerde serinlemek fazla kalınca da üşümek Z O R hak etmek birlikte terlemeyi güneşin kavuran sıcağında S O N U Ç Kolay olmayacak yutkunmak anıların kuytusuna sığınmak kolay olmayacak elbet damarlarımda dolaşması mahrumiyetinin şimdi dimdik ayakta gururum adaletin sermestliğinde e ama hakkı degil mi az mı uğraştı duygu ve mantık şavaşındaki arabuluculugunda V E D A her şeye rağmen beyaz bir mendille el sallamak yaşanmış mutluluklar adına. İ M Z A Figen Yarar 24/Mart/2005
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © Figen Yarar Gönülver, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |