Mektubum sanırım fazla uzun oldu, çünkü daha kısa yazmak için yeterince vaktim yoktu. -Pascal |
|
||||||||||
|
lütfen dedi adam biliyorum çok kırdım seni beni affet fısıldadı kadın geliyor karşılamalıyım görüyorum martının kanadında dalgaların saf köpüklerinde geliyor beni dinlemiyorsun dedi adam senden özür diliyorum incindiğini biliyorum hak etmediğini de üzgünüm birşey arıyor gibiydi kadın teleşlıydı gözleri yüreğimi bulmalıyım dedi ahh o şımarık serseri çocuk nereye götürdü yüreğimi bulmalıyım almalıyım geri canım dinle beni dedi adam yüreğin yüreğimde hala biliyorum benimki de sende ne olur bir kez bak yüzüme dinle yalınayak denize doğru koşuyordu kadın ağlayarak karşılamalıyım onu geliyor üzerindeki şalı düşüverdi omuzlarından ve denizi adımlamaya başladı nefes nefeseydi adam koşuyor ve bağırıyordu hayır ne olur dur seni seviyorum seni seviyorum seni seviyorum durdu kadın ilk kez söylüyordu adam ilk kez seni seviyorum demişti ona döndü kadın ürkek ve küçücüktü gülümsemesi yutkundu uzunca iki kez kavuşturdu kirpiklerini ve dedi ki siz de duydunuz mu beni sevdiğini haykırarak geliyor beni gördüğünüzü kimseye söylemeyin lütfen geçmişini soyunup geleceğin derinliklerine giden bir kadın görmediniz farzedin ne olur dedi inceden bir keman teli gibi sızladı adamın yüreği çok geç biliyorum dedi susmaktan yorulmuş sesiyle seni ben çok sevdim hep sevdim çöküverdi dizlerinin üzerine görünmüyordu artık kadın elini uzattı adam denize okşar gibi sevdiğinin saçlarını bekle beni dedi bekle sana geleceğim ama önce sürgündeki tüm söylenmemişleri geri çağırıp dökeceğim satırlara ödenmemiş bir borcum var sana onunla geleceğim bekle beni sevdiğim ölümsüz sevdana yeniden doğmak için masmavi bir şiirle sana geleceğim..
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © Figen GönülverYarar , 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |