Her şey ancak sevgiyle satın alınabilmelidir. -Andre Gide |
|
||||||||||
|
Dersleri sevmek yada bir ilgi duymak gerekmiyor. İlerde lazım olup olmamasını bahane etmek hayatı ertelemekten başka birşey değil. Ben bunca zaman hayatımı ertelemekten başka hiçbirsey yapmadım. Durduğum yerde sayıyorum hala. Hayatımızı neşelendirmeye çalışmak boşuna aslında nasılsa bir nokta da monotonluk sizi içine çekiyor bir şekilde, aslında boşuna çabalıyoruz. Ne ben ne de bir başkası monotonluğu ne hayatımızdan çıkarabilir ne de sözlükten... Sebepsiz çırpınmalara yeter diyip hayatımızda ki bahaneleri hayatlarımızdan çıkarmamız lazım. Bunlar sadece yerimizde saymamıza neden oluyor ve sonra en nefret edilen kelimeyi hayatımza sokuyor ^keşke^.. Keşkeleri hayatlarımızdan çıkaralım istiyorum sadece sonu çok acı ve hüzün dolu oluyor. Yaşadım,gördüm ve kimseye öğüt verme niyetinde değilim. Yaşayın,görün ve hayatlarınızda ki hataları,yanlışları,monotonlukları,keşkelerin farkına varın. Ve düşünün " Ben bunca zaman ne yaptım?" Kendi iç mahkemenizde savcı, hakim olmayın suçlu olun ve kendinizi yargılayın en ağır şekilde. Eğer vicdanınız el veriyorsa yaptıklarınızdan dolayı pişman değilseniz kararı yine siz verin. Ben sadece kaybolan bunca insan içinde sizlerinde kaybolmasını istemiyorum...
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © ışıl uluocak, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |