"Moda denilen şey o kadar çirkindir ki onu her altı ayda bir değiştirirler." -Oscar Wilde |
|
||||||||||
|
Dolaplar… Tıka basa, dağınık Dağınık er(k)ekleri Darmadağın eden kadınlar gibi Her giysi bir fragman, Her dolap siyah-beyaz bir sinema ” Ellerimde yüzünün vardı, yüzünü saracak eller ve ipekler aradım İnciler yumuşak saklanırdı. Bir zamanlar yüzünün gülen camlarından kesilen avuç içlerim şimdilerde yine kanıyor… Seni bu gece ince bir ağrıya sardım.. (ç)aldığım gülüşün, dizlerini karnına çekmiş, büzülmüş Kırmızısı koklanmadığından çürümüş bir gül gibi en dipte “ Bu çekmece, Sende kaybolduğum çıkmaz sokağım Kapayamadım… Hatırlar mısın? Kaç otobüs geçmişti de duraktan, biz halâ birbirimize gidip gelmiştik! Ellerinle göğsüme kazıdığın adın… Belki ondan hep sol yanıma yaslanırdın Hep solumda uyumadığın gibi… Şimdi bütün kazaklarımın sol yanı mezar… Ben sana nasıl da gömülmüşüm! Bu dolap, Sana ulaşamadığım şehir, Kapayamadım… Aldığın kitapları okumuştum.. Senden (ç)aldığım çocuk boynumdaydı.. Nefes alamamıştım.. Zaten yokluğun tekil bir idamdı! -ki ben Kendimi bir tek sana asmıştım…
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © Hayal Taciri, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |