Güzel birşeyin fazlası harika olabilir -Mae West |
|
||||||||||
|
gökyüzü ıslatıyor bedenimi ve besliyor içimdeki bitkilerimi, umutlarımı yeserterek ulasıp dokunuyor benim dünyamdaki bulutlar ülkesine... ip gibi uzanmıs, sarmıs dört bir yanımı.. ben ellerim baglı oturmaktayım, pencere kenarında aclık hissimi yatıstırıyorum ve bir yandanda ıslaklıgı yasamak için bedenimde cıkıp gidiyorum kapıyı ardımda bırakarak.. gökyüzü sanki cagırıyor beni, ısık gönderiyor, onu farketmemi saglıyor halbuki hep içimde yasattıgımı bilmiyor.. biran için unuttum onu. inkar etmiyorum fakat elimde değildi, sebepsiz yasadım ayrılıgı sorgulamadım ve döndüm.. dumansız devam ettim acı tadı hissetmek umdunu tasıdım aramadım gelmesini bekledim. aclık hissim yatıstı, ıslaklıgı yasadım ama yarım kalmıslıklar tadındaydım.. ve yine aynı acı hazzı yasıyorum suan parmaklarımın arasındaki hayat kaynagımla.. ezgiler akıp gidiyo ve sarkı suan hiç bitmiyo ... arkamdan yankılandı gögün gürültüsü fakat sadece ısıgı hissettim. penceremin camından sızıp farklı penceremden yansıyan zikzaklı çizgilerini hissettim.. ve hemen bir anıt mezar diktim varolmusluklar adına, sonrada yenimezarlar inşa ettim.. içimi titretti, gıdıkladı ve sesini cıkarttı sonunda gök ve bir adım daha yaklastı diz kapaklarımın yanına.. bense diz kapaklarımı saklamıs kapının acık kalan ufak aralıgından sızan rüzgarı cektim içime.. yagmur hala dinmedi ama eski tadından farklı akıtıyodu parcalarını. penceremden dısarıdaki farklı yasamlara dokunmak istegiyle bakındım.. karsı apartmandaki komsu ciceklerine el uzattım ve sonra ahsap catıdaki cizgilere takıldım.. önce ipi astım sonrada kendimi.!! aslında salıncak kurmaktı niyetim... niyetim sonsuzluga dogru gök yüzünde havalanmaktı ve gercekten özgürlüge ilerledim. acmıstım kanatlarımı ve uctum ama ipin ucunda..küllerimi savurmak zorunda kaldım.. yeniden yaratmaya cabaladım kendimi ama coktan ipin ucunda kaybolmustum. sonun basındaydım coktan ve coktan tüketmistim ölüme dogru atacak olan adımlarımı.. ve sarkı bitti... (sur le fil-amelie soundtrack)
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © elif, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |