Bütün sanatlarda insanı şaşırtan bir yan vardır. -Alain |
|
||||||||||
|
Kanserli hücreler sorgusuzca çoğalıyordu tenimde Sen de beni anlardın biliyorum Bir ah diyebilseydim bakıp gözlerine. Oysa senden kısa sevdalarım da oldu Elifler,Özgeler herbiri anlamıştı terk-i diyarlığımı Kağıttan kalelerimin yıkılışını görürdün belki Bir ah diyebilseydim bakıp gözlerine. Vakt-i ezan sesinde uyanırdı yalnızlığım Vazgeçmişliğim ölümden de öte geçmişimde Duyardın sessizliğe koşarken ayak sesimi Bir ah diyebilseydim bakıp gözlerine. Her bahar müjdelemezken yazı neyleyeyim Mart soğuğunda uçan kuştaydı yüreğim Elimi tutmadan da hissederdin zamana yenikliğimi Bir ah diyebilseydim bakıp gözlerine. Tedirginliğim sanma ki toprak korkusundan Karanlığa dost,kefeni hazır günlerim var Belki susup dinlerdin fırtınanın içimde inleyişini Bir ah diyebilseydim bakıp gözlerine. Şimdi derinden bir ah gelmiş dilime Yetişirim umuduyla sana koşuyorum Sevdayı ayrılık geçerken saat Hareket edip gitmişti otobüsün çoktan Banaysa umutlarımı gömdüğüm o terminal Ve ben;bir ah diyemedim bakıp gözlerine.
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © kerem yüce, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |