"Gülün dikene katlanması onu güzel kokulu yaptı." -Mevlana |
|
||||||||||
|
Karşımda duran boş paketlerden anlıyorum Bir de masamda ağzına kadar dolu kültabağımdan Bugün seni her zamankinden fazla anmışım. Yarın senin doğum günün ve biz kalmamış Hem de doğduğun gün bölünüp ayrılmış Bir yarısı çekilip sinmişken odasına Bir yarısı çok çok uzaklara karışmış. Tam karşımda duruyor halbuki odan Perdeyi aralayabilsem göreceğim ışığını Belki seni de balkonda bir ihtimal Neye yarar ki artık biz tükenmiş,biz kalmamış. Aramızda kule misali sadece iki bina Sırt sırta,omuz omuza yükselmişler gökyüzüne Kırmızıdan şapkaları duruyorlar yan yana İkimizse uzağız onların mesafesinde Bizim tek duvarda hiç buluşmamız olmamış. Seslensem duyacaksın aslında o kadar yakınız Ve bir o kadar uzak aynı mevsimlerde Neyse hadi eyvallah gidiyorum artık ben Tanrının huzurunda hesaplaşmak üzere Bu da benden sana olsun son sözüne istinaden Ne kadar inkar etsen de biz hiçbir zaman ikimiz olmamış...
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © kerem yüce, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |