Pek çok doktorun yardımı ile ölüyorum. -Büyük İskender |
|
||||||||||
|
Yana döne aradığım,parça parça kaybolmuşluğumun sükuneti Her bir parçası farklı şehirlere dağılmış Adınla dolu cümlelerim var toplayamadığım Dur gitme ne olur beni de yak cehenneminde. Ne de olsa uğramadan düşmüş ateşi yüreğime Bugünlerde daha da büyümüş hasret yangınları Tek bir dikili ağaç bırakmamışken düşüncelerime Yakmış,kavurmuş bir kıvılcım sakladığım dünlerimi Dur gitme ne olur beni de yak cehenneminde. Yok ben almayayım daha fazla,karnım tok hayata Son sözün dokunup gururuma sığmamışken öfkeme Anlıyorum sana olan sevdamda gün görmemişim İşkenceye maruz kalıp ölmüyorsam karanlık gecede Dur gitme ne olur beni de yak cehenneminde. Silerken gözyaşlarımı bir izmarit daha basıyorum kültabağıma Masamda sayısını bilmediğim kahverengi boş şişeler Biliyorum ölmeyeceğim azrail gelmediği sürece Bile bile bekliyorum dudağımı ve boynumu büküp Dur gitme ne olur beni de yak cehenneminde. Hiç umudum yok artık batmışken boğazıma kadar Kıyıyorum bu gece doyamadığım hayallerime Ve sana geliyor sıra,dokunamıyorum ama sesleniyorum Bari bir ümit ver on yıl daha yaşayayım özleminle Yok eğer duymuyorsan ömrümü yok eden bu feryadı da izin ver o zaman son kez yanıp kül olayım cehenneminde...
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © Kerem Yüce, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |