Yalnızca sevgiyi öğret, çünkü sen osun. -Anonim |
|
||||||||||
|
Ogün geçti. Bir kaç gün sonra yine mesajı geldi.Erdoğanın telefonunu kullanıyordu.-Artık bu no`yu arayabilirsiniz!diye yazıyordu? Kısa bir mesaj gönderdim.-Nasıldır? Akabinde beni aradı.Gayet asabi bir ses tonu var idi bu kez ve Erdoğandan şikayetci oluyordu.-Yapmayın dedim,o hasta bu yüzden böyle dedim.-Çok seviyorsan gel al evine götür sen bak,o çok pis tahammülüm yok!dedi.-Adresi verin dedim.Böyle deyince bana telefonda,hırıltılı zor nefes alan bir ses dinletti.Bir kaç kez Erdoğan!diye seslendim,cevap yoktu. Yine yengesi olduğunu söyleyen bayan konuşmaya başladı.-O iyi olursa,kendisi bildirir adresi dedi. Zaten olayın başlangıcı enteresan idi ama tuhaflık artık,ileri dereceye gelmişti. Bir anda olağanüstü bir samimiyetsizlikler ile karşı-karşıya olduğumu kesin olarak anladım.Yıllardır bana söylenilen yazılan her şey yalan idi.Belki ad-soyadı bile doğru değildi.Tek lakabı doğru idi.`Seksi Moruk` Yine bayandan mesaj geldi,13.08.2007 de.Şöyle yazıyordu:`Dün saat 11.30 da Erdoğan vefat etti.Başımız sağolsun. Cevaben:Dostlar sağolsun,yazdım. Bu dünya fani yalan dünya.Ben bu dünyada hiç bir zaman hiç bir kimseye asla yalan söylemedim.Buna hiç ihtiyaç hissetmedim.Ne mutlu ki bana.Ölene kadar da böyle olacaktır İnşallah,Amin.Hayatım boyunca ne kendimi ne kimseyi aldatmadım.Çünkü inancım büyük.Önce Rabbimi Peygamber efendimizi ve daha sonra Allahın izni ile kendimi çocuklarımı canlı cansız herşeyi ama herşeyi çok ama çok seviyorum.Ama iyi ama kötü. Mevlananın dediği gibi:Gel,ne olursan ol,gel.Bizim kapımız umutsuzluk kapısı değil. Şükür Rabbime. -KİLİT-ENTERESAN- Ağustosun on ikinci günü idi Ben o gün sağ mıydım ki? Ne bileyim,öldüm mü,diri mi? Ya halen ne durumdayım ben? Yaşayan bir ölü mü ne? Ogün benim kara günüm müydü? Belki ışığım yanmamacasına sönmüştü... Acı sözler vardı tek,gözüm ne görmüştü? Bir sevgiydi manen,ayakta tutan bedenimi Bitmiş gitmişti,nasıl olduğunu bildim mi?
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © Müfide Decdeli, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |