Gene gel gel gel. / Ne olursan ol. / ... / Umutsuzluk kapısı değil bu kapı. / Nasılsan öyle gel. -Mevlânâ |
|
||||||||||
|
Sonbaharda dökülen sarı yapraklar misali,tek tek dökülmekteyim işte Yorgun vucut göz süzgün ciğer üzgün,muhtacım miniciğimin ilgisine bile... Ben onun için çok şeyden kendim için vazgeçtim,o üzülmemeli diye... Yanlış mı ettim bilmem ki,evet herhalde... Onun için en çok kendime dikkat etmem var idi,birinci planda önemde. İmkan bulamadım,onu gözümden ayıramadım,ona bir şey olacak diye ödüm koptu. Gözüm hep üzerinde olursa,bir şey olmazdı..? Böyle düşündüm hep,aslında hep de aynı düşüncede berdevamım. Lakin dolayısı ile,tedavimi yarı durumda sürdürüyor ve iyileşeceğime kötüleşiyorum. Eyvah!ya temelli gidiverir isem aniden,mecburen bırakmış olurum miniciğimi Onu çok seviyorum...onun bana ihtiyacı var henüz. Oğullarımın hepsini de aynı ölçüde çok seviyorum. Onlar da beni çok severler. Hastalığımdan salah bulmak istiyorum. Allaha duacıyım,kendim için. Sevenlerim var,herkes sağolsun.Onlar da duacılardır benim için. Allah bizlerden ve cümleden razı olsun. İyileşmek istiyorum.İnşallah Allah dualarımızı kabul eder,iyi olurum. Bundan böyle sıkı tedavideyim.Ya harru,ya marru.Kısmet ne ise,.Amenna. Herşey Allaha havale Allahın dilediği olur. 22.01.2008.İzmir.Saygılarımla .
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © Müfide Decdeli, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |