Düşgücü güzelliği, adaleti, mutluluğu yaratır. -Pascal |
|
||||||||||
|
bir müsveddesini çıkarıp sana veriyorum üzerinde insan suretleri, başları kesik elyordamıyla, ten kokusuyla vardığım yerleri gösterir sen oralara doğru yola çıkmasan da olur mutluluğun canına kıydığı dağlarda ne işin var? otur üzüldüğün yerde… dörtyönü gösteren bir yürek çizdim sağ üstbaşına hiçbir gerçekte konaklamayan bir masal sakladım ortasına burada doğuda gece, güneş batıda denizin de yıldız yıkanır, gök bildiğin yerlerde balık dolanır sen oralara doğru yola çıkmasan da olur kör bir şairin diliyle döşediği köhne saraylarda ne işin var? otur üzüldüğün yerde… kaderin tekeri patladığında varacağın tanrıların yürek ulaşım servislerinin dualarını karaladım her şekilde kendi gölgene sığınıyorsun nasıl olsa yürüdüğün bütün güzergahlarda seni dinsizlik karşılıyor sen oralara doğru yola çıkmasan da olur ayışığının piç hüzünler doğurttuğu metropol boşluklarda ne işin var? otur üzüldüğün yerde…
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2025 | © Murat Kayali, 2025
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |