Her devrim yokolup gidiyor ve peşinden yalnızca yeni bir bürokrasinin artıklarını bırakıyor. -Kafka |
|
||||||||||
|
Gözden,gönülden ve ömürden ırak İlk defa uğradığımız o şehir Nasılda sevgiyle karşılamıştı bizi Korkmadan elele gezmişliğimiz caddelerde Parmağında bana ait bir söz Parmağımda sana ait bir yüzük Her baktığımda yüreğimi ısıtan Her hatırlattığında bir gülücük "İleride çıkarma sakın" deyişlerinle Parmaklarımızın birbirine sıkıca dolanmışlığı İki adım ötede bekleyen yabancılığımız Farklı şehirde bizden ne kadar uzak Sabahları özenle hazırladığın kahvaltı Geceleri yüklü hasretlerle boynuma sarılmışlığın Ve her güzel şeyin beklenen sonu Bir terminalde son kez buluşmuş ellerimiz Gözlerimizse masallarda yaşamakta hala Bitmeye,tükenmeye yüz tutmuş hayaller İki adım ötede birbirimizde kaybolmuşluğumuz Vakit çok geç nisan bekler kapımda Martta çürüyüp gidiyordu takvimden Bir baharım solmuştu adıysa gençlik Süpürdü rüzgar içimde ne kaldıysa Geriye o şehrin aşkını bıraktı senden Kaybedenin bir mevsimi daha olmazmış ama Bir bahar alacaklıyım hayat geçen seneden...
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © Kerem Yüce, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |