Olgular görmezden gelindikleri için var olmaya son vermiyorlar. -Huxley |
|
||||||||||
|
Koltuğuma yansıyan veda çığlıkları Suskun bir bakıştı Kolları birbirine bağlayan tutkulu sanrı Gizli dudak paylarının izleriydi Fincanımda geleceğimi söyleyen falcı Bir viyolonsel sesiydi Dönüp de arkaya bakan gizli acı... Yollar kadar uzun Vardığım yer kadar kısaydın ... Bakışlarının dalgalarında kaybolan toz bulutlarıyla Seken soru işaretlerine tutundun. Yağmurların silemeyeceği rüyaların tekrarlarıyla Eskimeyen insan yavrularına özendin,durdun. İşte o zaman, Bir ‘ah!’ çekmeliydi herkes, Küçük bir tebessüm yerleştirmeliydi veletler suratlarına. Derin sessizliği bozan doğaya tapınmalıydık biz hatta. Ben dedim, Sen dedim... Ölümlülüğün gerçekliliğini reddettim. (Derin sessizlik) ... Elimde, goncasız bir çiçek dalıydı Kayıp zamanların keskin dikenleri Bir salyangozun izleri kadar ıslaktı Saçlarının her teli Senfonik rüzgarların zor melodileriydi Bedenimdeki o zavallı kesik deri... Oysa ki sen, Yollar kadar uzun Vardığım yer kadar kısaydın Ve hep ordaydın.
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © özge simsek, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |