Hayaller olmasaydı, umutlar dünde kalırdı. - Dolmuş atasözü |
|
||||||||||
|
Ya nerede senin aklın? Bende değilse eğer, Seni unutacağım.. Bir sevgili bulacağım sonra Sana benzemeyen; Çirkin,şişman,bodur... Beni hiç düşünmeyen.. ‘Seni seviyorum’ demeyen, Yere tüküren, pişirdiğim her şeyi silip süpüren, Kat kat giyinen biri işte! Sevişmek istediğimde Tam bir saatte soyacağım... Neden hep sende kalır aklım? Ya nerede senin aklın? Bende değilse eğer, Seni bırakacağım!.. Çek ellerini ellerimden! Zaten kupkuruydu parmaklarım. Zaten pırasaya benzerdi saçlarım, Zaten acıydım, zehirdim, zıkkımdım Ekşiydim üstelik; limon gibiydi tadım.. Zaten savruktum, dağınıktım; Hiçbir zaman,hiçbir yerde Aradığımı bulamadım... Bu yüzden yok tabağım,kaşığım,çatalım... Bu yüzden yok giyecek kazağım, Çıplak kaldım...ve..bu yüzden üşüdüm Seni giyindim bedenime, Neden yırtıp attın?... Neden hep sende kalır aklım? Ya nerede senin aklın? Bende değilse eğer Sebebim olacaksın... Yağmurlu bir günde, Karışırken Yağmurlara göz yaşlarım... Sana inat olsun diye bulduğum O şişman, O çirkin, O bodur sevgiliyi de terk edip, Senden daha uzun bir ağacın Ya da, Direğin altına saklanacağım... Yıldırımlar düşecek üstüme Yanacağım.. İşte o zaman sev beni!
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © Tayyibe Atay, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |