Kendinden daha uyanık insanları işe aldığın zaman, senin onlardan daha uyanık olduğunu kanıtlamış oluyorsun. -R. H. Grant |
|
||||||||||
|
Bir sabah vaktiydi tek başına olduğum Arkamda yükselen güneşe inat Bakıyordum sana doyasıya hiç usanmadan Güzelliğinin büyüsüyle birlikte Ben benden çıkıp gidiyordum Sanki ruhum ile bedenim apayrı olmuşcasına Birbirlerinden uzaklaşıp gidiyordu sessizce Ben de usul usul seni düşlüyordum Gülüşlerindeki gizemi çözmeye çalışıyordum Penceremin önüne geçip dalıyordum İçinde senin olduğun hayallere Buluyordum o derin hayallerin birisinde seni Ve kavuşuyordum sana ve o gülüşlerine Sarılıyordum sana hiç olmayacak kadar Sevgi dolu ve seni derinden derine arzulayarak Açıyordum elbiselerinin düğmelerini tek tek Bir bir açılan düğmelerle bir Sana daha da kavuşuyordum Hem de o çokça hissettiğim tenine ulaşıyordum Kucaklıyordum seni hem de sonsuzda değin Bırakmak istemiyordum o gül kokan tenini O yüzden yanıma seni de alıyordum Uzaklara doğru gidiyordum seninle birlikte Ardıma bile bakmadan herkeslerden kaçırıyordum seni Sen kimselerin olma diye hayalimde bile Yanında kalıyordum gülüşü güzelim Hayalimde hayalinle sevişiyordum Belki düşündüklerimin hepsi hayalde olsa bile Seni hayalimde sevmek bile, Seninle hayalimde ten tene olup sevişmek bile güzel Unutma sevdiğim şu an yanımda yoksun ama Her gece hayallerimde benimle oluyorsun Bir gün ben de senin hayalinde seninle olur muyum?
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © Barış Ünlü, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |