Bazen evrende yalnız olduğumuzu düşünürüm, bazen de olmadığmızı. Her iki durumda da bu düşünce beni afallatır. -Arthur C. Clarke |
|
||||||||||
|
bir ay çiziyorum biraz ışıltı olsun örtmüş olan siyahlığı aydınlıkla tanıştırmak üzere.bulutlar çiziyorum yağmur asiti çiselemesi sonrasında bir tek canlı daha olmasınü, kendi bedenimi eritip bir buhara dönüştürmek üzere koşmaya başladım, yağmur altında.her damla bir oyuk oluşturuyor daha çok aya benziyorum.ay ışığı altında erimek zihnimde yok olmak nasıl tatmin edici bir duygudur böyle. tek teknoloji benim istediğim yere gidebilir, diğer bölgeye ışınlayabilir, savaşmadan barış diye haykırmadan bir propaganda yapmadan uyuyabilir, kendime sarılabilirim. bir kaç yol çizebilirim kendime.bir kaç robot yapabilir onlarla yağ depolayabilirim bünyeme.daha hızlı koşabilirim böylelikle. bir masa çizmem, bir dağ oluşturur üstüne çıkar oturur zevkten dört köşe olabilirim. doyumsuzluğa ulaşabilmek adına varsayımlar gerçekleştirebilir bu toz bulutuyla kaos yaratabilir tahribatlar oluşturabilirim bünyemde. son olarak bir çöplük yaratır düşündüğüm herşeyi oraya gömebilir bir silgi yaratıp ile çöplerin tamamını temizleyebilir yada bırakır oldukları durumu değerlendirir canlanmalarını beklerim.mikro organizmalarımın oluşumunu izleyip her türün kendi içinde kabile oluşturup evrimini izler sigaramın dumanıyla bayrak sarmaya devam ederim. veya yeni bir keşfe çıkar yok oluşun derinliğine dalmayı, sonunda yeniden yok olmayı izler yada bir köşede oturup kendimi dinleyebilirim zihnimin kapılarını çalıp beni bıraktığı yerde bulunca.
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © NoktasaL, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |