"İnsanların bazen neye güldüklerini anlamak güçtür." -Dostoyevski |
|
||||||||||
|
AKŞAM BAKIŞI 17 . 00 Aşık Abdest Tazeliyor Perceptive Peri... Bitpazarı Aşıklar Kahvesi'nden bildiriyor..Kalaycı Mustafa ölmüş.Esnaf suskun. Maraşlı Aşık Kör Ömer "Deli de Böyl 'olur"u söylüyor.Çaycı Mirza dayanamıyor.. ... Ruhum!. Seni niçin seviyorlar biliyorum. Niçin bu kadar aşıklar sana?.Bunu da biliyorum adım gibi.. O kadar emin mutmain ve müsterihim ki bildiklerimden. Sana da anlatmak istiyorum a benim canım Ruhum !. Biliyorsun.. Senden başka kimsem yok. Hangi derdimi diğerine anlatsam gerek? Başka derdim yok ki!. Öylece kapılmışım sana. Bilmem anlatabiliyor muyum? Ruhum! Seni; sana katmak için değil.. Seni; sana karışmak için değil.. Seni kendilerine katmak için seviyorlar. Sana dönmek istedikleri için aşık değiller sana.. Seni kendilerine dönüştürmek için aşıklar sana.. İşte ben bu yüzden bu kadar yalnızım ey Ütopyam! . Ben..Seni..Değil başkasına dönüştürmek. Benzetmek bile istemiyorum. Betim benzim atıyor seni anınca ey Aşk'ım !. Beni duyuyor musun?. Anlıyor musun beni?. O duyuyor Ben ' i.... Sen şimdilik sağır kal. O işitiyor Ben ' i........Sen birazcık ağırdan al. Biliyorsun değil mi ne kadar sevildiğimizi? Demiştim. Demiştin . Demiştik . O Sevenleri sever ve korur. Kim'in O ' su dur O ?. Hay benim Deli Divane Gönlüm !. Kime ne anlatıyorsun sen?. Seni gidi !.. Şımartmadan şımarmaya kalkıyorsun he mi ?. Hay albızlar canını almasın da aşıklar yasına oturmasın e mi?. Ruhum ! Bekliyorum ! Kaç vakte kadar görüneceksin gözüme ? Yoksa.. Gözüme görünecek daha çoook şey mi var? Olsun !. Ben beklerim !. Biliyorum. Sen geleceksin ve... Götüreceksin bizi buralardan.. Wesselam !..
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © Veysel Menekşe, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |