Bilen sever. -Leonardo da Vinci |
|
||||||||||
|
Sıcak bir yara kaplı yüzlerde bombanın tesiri Kol bacak hepsi bir yerde sorsam vardır sebebi Sorsam unutmadan Sorsam.. Suyun berraklığı kırmızıya boyanmış bir aşk Henüz karışmış suya Soğuk bir dalga vuruyor hareketsiz vücutlara Nedir bunu yaptıran denize bile vardır bir sebebi Sorsam unutmadan.. Hayatlar yok oluyor gözlerimin önünde Henüz bir ses yok yaralılardan Bir ses yok Yok Çoğu daha bir dudak bilmiyor öpüşecek Sevdiğine seviyorum demeden Bir kurşunla buluşuyor İlk buluşması bu bilmiyor Bir yudum su ile çatlamış dudağını ıslatıp Seviyorum diye haykırıyor Bir aşk vardı henüz pimi çekilmiş Kimse görmesin diye Karanlık bir yerde patlıyor…. Çanakalle şehitlerimize… Fatih karabenli
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © fatihkarabenli, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |