Bilge kişi her şeye şaşan kişidir. -Andre Gide |
|
||||||||||
|
Ben sizi bir yerlerden tanıyorum kusura bakmayın 30 dk dır sizin peşinizdeyim ama benim kafama çok takılır bulamazsam isminiz nedir dedim..mithat dedi..mithat adında hiç tanıdığım olmamıştı..mithattt mithaaaatt diyerek gzölerimi yukarı dikip düşünür gibi yaptım..eee birader ben seni tanımıyorum sen çıkarabildinmi beni dedi..valla yalan olmasın çıkaramadım dedim..sustu..gözlerini yine bana doğru sabitleyerek eee tanımıyorsan o zaman s.git be adam der gibi baktı..ben bunları anlayabiliyordum bir insan içinden neler geçiriyor iyi biliyordum..peki kusura bakmayın iyi günler diyip yoluma devam ettim..tövbee tövbeee gibi bir şeyler dedi arkamdan bu bıyıklı şişman şerefsiz..aldırmadan duymamış gibi yapıp yürüdüm.. Gece uyumaya çalışacakken bile Mithat kimsin lan sen nerden tanıyorum ben bu adamı gibi şeyler düşünüyordum aklımdan çıkaramıyordum kafama takılmıştı bir kere mutlaka tanıyor olmalıydım ama nerden ? ertesi gün kız arkadaşımla buluşmaya gittim..yine her zamanki gibi çok güzeldi çok eğlendik güldük güzel bir gün geçirdik.akşam olupta eve gitme vakti gelince hayatım ben sana bir şey anlatacağım dedim..söyle bebeğim dedi..ben dün yolda bir adam gördüm yarım saat takip ettim sonra tanıştık adı mithatmış diye konuya çok yanlış bir giriş yapınca ellerimi bırakıp beline koyarak neler diyorsun aşkım sen fikrim değişiyo bak diyip güldü dalga geçti..benimle dalga geçmesi bu ciddi konunun albenisini götürmüştü..bi an soğudum sevgilimden..dinleyecekmisin diyip sert bir bakış yaptım..tamam tamam devam et sinirim bozuldu öyle diyince dedi ve gülmeye devam etti..şimdi ben bu adamı mutlaka bir yerden tanıyorum ama çıkaramıyorum düşünüp duruyorum belki de artık bu düşünceyle bir ömür geçecek kimdi bu adam diyerek kafayı yicem akıl hastanesinde ziyaretime gelmek mi istiyorsun az yardımcı ol dedim..iyi de hayatım isminden bile çıkaramadığın bir adam konusunda ben sana nasıl yardımcı oluyum sen başkasıyla karıştırıyorsundur hemde boşver geçmişte kalmış birini sokkataki bi adama benzettin diye ömür boyu böyle kalmayacaksın ki..takma kafana hadi ben gidiyorum otobüs geldi diyip aceleyle beni öptü ve karşı yola koşup belediye otobüsüne bindi..olduğum yerde kalıp düşündüm haklı kız dedim skerim mithatını banane ya diyip şu an aklıma gelmeyen bir şarkıyı lüzümsuz yere sesli bir şekilde söyleyerek caddede yürüdüm.. Çok ilginç bir şekilde yan tarafa dönerken fark ettiğim biri aynı mithata benziyordu bıyıklı şişman yanakları al al koşup durdurdum omzundan çektim Mithat abi beni hatırladınmı dedim..ne diyon kardeş Mithat değilim biriyle karıştırdın sen diyerek güldü..bulmam lazım abi anlıyormusun o adamı bulmam lazım hayatımı s.kti dedim anlamadı..abi yardımcı olun lan nolur buralarda bir yerde o şerefsiz dedim…Allahın delileri de bizi buluyor diyip yoluna devam etti..gerçekten kafayı yemek üzereydim..çok sevdiğim can dostum Burak ı arayarak acilen bir yerlerde oturup konuşmamız gerektiğini söyledim..burak geldi.oturuldu..çaylar içildi..konuyu anlattım..abi sen iyi değilsin Mithat kim mınakoyum nerden çıkardın dedi hem senin tanıdığın bütün adamları bende tanımış olmalıyım ve ben böyle bir arkadaş hatırlamıyorum dedi..çayını yudumlarken bir ara hmm hömmm diyerek yutkundu bi saniye bi saniyeeee noldu lan dedim..abi Mithat diye biri var şu bizim Berna nın sevgilisi alamancı Mithat ama onlarda almanyada dedi..hesabı öde de kalkıp gidelim dedim..utanarak peki dedi..mithat veya bir başka eski tanıdığımı o günden sonra bulamadım..sevgilimle aram açıldı..arada bir dalıp gitmeler başladı ..yeni tikler kazandım..şu kalabalık dünya da ne kadar da yalnızdım.. fthkrbnli
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © fatihkarabenli, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |