Gene gel gel gel. / Ne olursan ol. / ... / Umutsuzluk kapısı değil bu kapı. / Nasılsan öyle gel. -Mevlânâ |
|
||||||||||
|
oysa ki daha dün buluşmuş ve dünya edebiyatından tolstoy dan,,montaigne den,,çehov dan konuşmuştuk..hatta o kadar abartmıştık ki sanatsal müziğe gönül verenler gibi,,klasik müziği her yerde savunur gibi shubert i behtoven i övdük onlar gibi olmak istedik..yetmedi onları sevmeyenlere küfrettik..resmen kendimi kaybetmiştik..bir sessizlik olunca güzel gözleri ile beni yukarıdan aşağı süzdü.fatih biliyormusun ben aslında daha çok arabesk müziği severim diye itirafta bulundu..kral tv müzik ödüllerinde de arabesk fantazi erkek kategorisinde özcan deniz e bir kere oy attığını söyledi..orhan gencebay ve ferdi tayfur dinlerken ağladığını da bir kaç kez açıkca beyan etti..resmen donup kalmıştım..hiç bir şey söylemeden mavi atkımı arkaya doğru savurup bir sigara yaktım..başımı kendisininkine doğru çevirerek çok mu kızdın dedi..yok neden kızayım ki dedim..kızdın seeeeenn diyip yanağımdan öptü..daha fazla bu yapmacıklığa dayanamayarak yeter diye bağırdım..yaptığının tamamen karakter bozukluğu olduğunu ,,kendisini son 5 aydır zaten tanıyamadığımı,,hep bu saçma ikilemlerinin olduğunu,,daha dün deep purple dan nirvanadan pink floyd dan konuştuğum sevgilimle oturup orhan babadan müslüm babadan konuşamayacağımı bir bir anlattım..resmen patlamıştım..sigaram bitene kadar bağırdım ve en son sigarayı hızlı bir şekilde atıp yanına tekrar oturdum..ağlayarak özür diledi..özür dileme diyerek yine tersledim..sustu.. elimde çehov un ayrılıklar pazartesi başlar adlı kitabı ile öylece duruyordum..görevli ile yeniden göz göze geldik..kitabı kaçıncı kez yerine bıraktığımı hatırlamıyordum..ama adam iyice sinirlenmeden çekip gitsem iyi olacaktı...günlerden pazartesi idi..dışarı çıkıp müslüm baba çalan bir 3.sınıf dönercide döner yedim.. fatihkarabenli
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © fatihkarabenli, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |