"Denemeler"de gördüğüm şeyi Montaigne'de değil, kendimde buluyorum. -Pascal |
|
||||||||||
|
şimdi fatihcim iyide bunları bizde biliyoruz ve hatta senden daha iyi biliyoruz bunu şimdi burada abarta abarta anlatarak birşeymi yazdığını zannediyorsun,,bu da iyice havalara girdi lan,demeyin,kalbinizi kırarım..hatta ileri gidip hakaret bile ederim..sizene olm yazarım bu benim hakkım okumuyorsan sen bilirsin.aha kapı orda..neyse seninle tartışmayacağım şimdi burda nil.net üyesi..ne diyorduk teknololji diyorduk eveeett..bence teknoloji çok gerekli bir şey ama sanki bu baş döndüren gelişmeler insanı korkutuyor,,artık bu çıkmış abiii,,yaa abi bu da ne eskide kaldı bunlar at bunu çöpe,,abi internetten şöyle yapıyorsun oh bitti gitti gibi lafları duymak istemiyorum..bence bunları söyleyen haber evern kişilerle de arkadaşlığı kesmek gerek..sanki kendi bulmuş gibi bir hava ile aaaabiii naptınnn sennnn o mu kaldı yaaa bak şimdi falan diye uzun uzun anlatan insan yokmu arkadaş ! o an tiksiniyorum teknolojiden.sırf bu adamlar bunlardan prim yapıyor diye sevmiyorum..bi de benim gibi teknolojiyi çok takip etmemeye çalışan kek insanları buldularmı alıcısı çok bir ürünün sahibi gibi gururla pazarlıyor cümlelerini şerefsiz.. o gün de 3g li telefonumdan kız arkadaşımı aradım tıpkı vodafone reklamlarında çıkan hakkı devrim gibi önce telefonu kulağına götürüp sonra alışkanlık olmuş yaaa diyerek güldü..yaaaa aşkım alış artık yaaaa 3g li dünyada yaşıyoruz dedim..resmen bir karaktersiz gibi kız arkadaşımla dalga geçmiştim..gülmeyi kesip hemen oraya gelmemi beni çok özlediğini söyledi.ne oldu hayatım sesin kötü geliyor dedim..gelince anlatırım dedi..bir ke z daha yaa böylede yüz yüze görüşüyoruzaşkımm 3g li dönem falan diyecektim ama bu cümlelerim galiba onun sabrını taşırabnilirdi.o yüzden bir şey demedim.peki geliyorum diyip kapadım teknololji harikamı..yanına gittiğimde ağlıyordu..artık ilişkimizin eski tadının kalmadığını zaten 3 ay sonra ingiltereye okumaya gideceğini ve tadında bırkmamız gerektiğini bir bir anlattı..aşkım iyi de 3g var o kadar para verdik bundan görüşrüdük ingilteredeyken sen dedim..fatihhh diyip yüzüme sinirle karışık acı dolu ifadeyle baktı..özür dileyip.sustum..ayrılıkları sevmediğimden hiçbirşey diyemedim..yanımdan kalkıp evlerinin bahçesinden içeri girdi..arkasından öylece baktım.. telefonum çalıyordu bü hüzünsel durumun ardından babamın aradaığını görünce kapamak istedim.ama kapatamadım..açtım..oğlum nasılsın dedi.baba dedim..kulağına götürme salak ekrana bak dedi..baba sendemi 3g li oldun yahuu dedi..ya ne sandınoolum bu çok güzelmiş lan almanyadan amcanla konuştum az önce selamları var dedi..aleykümselam dedim..baba iyide sen sevmezdin teknolojiyi hem önceden 3g çıkacak desek küfür ederdiniz yok artık derdiniz değilmi dedim..saçmalamada eve gel lan niye sevmeyim dedi..kapattı.. dünya ne kadar çabuk değişiyordu..her bitiş o dakika yeni bir başlangıçtı..ayrılıklara aşk acısına merhem olsan ya lan 3g dedim..telefonu yere attım..sonra hemen koşup kırlımışmı diye baktım..kırılmamıştı sevindim....onu aradım..açmadı.. fthkrbnli
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © fatihkarabenli, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |