Sevgi dünyadaki yaşam ırmağıdır. -Henry Ward Beecher |
|
||||||||||
|
Deli yüreğim çıktı en derinden, Bir ışık çıktı gözlerinden, Elime elin değmesin elektrik çarpar birden. Çok etkilendim sözlerinden, Aşık oldun sana dedim ben, Güldün sende bu safın halinden, Ben de güldüm kendi kendimden... Bir serap mı fırladı düşerimden, Yalan mı bu yaşadıklarım, neresinden, Nasıl inanayım bu güzelliğe ben, Söyle nasıl inanayım deliliğimden. Bağırdım sokağın orta yerinden, Dikildim kaldım senden bir şey beklediğimden, Senden gene hareket gelmediğinden, Dudaklarına saldırdım birden. Sonra çekiştirdim seni en acelesinden, Sesler fırlıyor küp küp yüreğimden, Dışardan da belli oluyor mu, bilmem? Seni çok ama çok sevdim ben. Sahile vardık sen ve ben, Aşkın alevlendiği kumsala ayak basarken, Ayağın kaydı, düştün birden, Önce acıdı, sonra kahkahalar attık beraberinden. Ne kadar samimi olduğumu gör kapten, Korkma sakın ola bu yürekten, Bakma sen benim saçma sapan sözlerimden, Bir şey çıkmaz deli tabancasının mermisinden. Takıl bana yaşa hayatını en güzelinden, Gülüşlerini öpüşlerini gizleme benden, Birde kendini esirgeme benden, Kalbinde koca bir yer aç ben geldim ben... MARSLI
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © Bahattin Ceyhan, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |