Bilen sever. -Leonardo da Vinci |
|
||||||||||
|
Benim için hiç yandı mı söylesene için Olmayan bir sevginin rolündeymişsin sen Şöhretine kanıp, peşinde figüranın olmuşum ben Ben senin büyüne kapılmışım Sen zaten kendini Kaf Dağında sanmışsın Ben kör aşık, sana deli divane olurken Meğer sadece gününü gün ediyormuşsun sen Dedim ya ben kör aşık, hapsindeydim senin Hiç ayrılmasın istiyordum ellerimden elin Gözlerin gözlerimde kilitlenip kalsaydı öylece Kaybolsaydık birbirimizde, olsaydık bir bilmece. Ne seni benden çözselerdi, nede beni senden Hiç ayırmasalardı ya beni bu serüvenden Ben yine hayallerime devam etseydim Gözlerimi kapatınca yine hep sen gelseydin. Aşkın içinde rol yapmak bir senin harcınmış, Vicdansızlık, unutmak bunlar senin alışkanlıklarınmış. Benim üzülmem senin için fark etmez bunu biliyorum da Yinede merak ediyorum nasıl yaşıyorsun bu kadar yükle vicdanında. Söylesene kalbin var mı sahi senin, yoksa çelikten mi yapılmış hislerin? Kendinden başkasını da düşünür müsün, yoksa hep böyle nankör müsün? Verecek cevapların varsa, hadi gel cesurca çık karşıma, Ama sanmıyorum, alışmışsın sen bir kere yarasalarla yaşamaya Her adamın harcı değil öyle aşık olmak, Sevdiğini bağrını basmak, dağlara meydan okumak, Sadece yıldızlar şahit olurken kalpteki sevgiye Binlerce kez haykırmak seni seviyorum diye. Senin aşkında sahte çıktı neyleyeyim Dedim ya bu sene tüm “Oscar” lar senin Hadi bu senin huyunmuş yine yaptın yapacağını Ben kendime kızıyorum; nasılda göremedim yalanlarını. ********************************** Aşkın gözü körmüş, test ettim ve onayladım, Yoksa ben bu kadar aptallık yapamazdım…
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © Ayşe Kaya, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |