Ama gene de dünya dönüyor! -Galilei |
|
||||||||||
|
Oyunun kuralı bu Ben iki attım Kaybettim... Kaşlarını çattı yaşlı adam -Birdaha at zarı, Yedi atarsan oyun senin ONİKİ... Oyun bitti Al hayatım senin artık ona iyi bak... ..................................................... Hayatıma barbut oynadım ben Oysa bilirdim kumarın kaybedişlerini Sönen ışıklarını evlerin... Bir gece vakti Vakit hayli geç Önümden geçen tren vagonlarına takılı gözlerim Soğuk bir istasyonun Demir bankında Hayatını kadranla izleyen benim. Yıldızları yok ve rubu tahtalarını çalmış biri Bitkinim. Uğurladığım trenlere attığım son bakışı Haber alıyormudur? Uzak hasretim Perçemlerine yağmur düşmüş, bana el sallayan O küçük kız, Savaşlarımın bu en sessiz ve en yakıcı kanyonunda Bilir mi hayatımı bir oyunla derbeder ettiğimi Ben kazanmak istedim! Aydınlığı silinen küçük hayatım için... Ellerim titrek İçimde korku. İçimde hırs. Karşımda sakalları sarı bir adam Ellerimde kaderim Yenilgilere alışsamda Hayat! kazanacaktım Üzgünüm Seni kaybettim.. Son anım acı yazılırken yıldızlara Sen kapa kan sızan yanını Uyu. Şimdi bir valiz ve bir kaç parça eşya Sen uyurken ben... Son bir zar Yedi... Vakit geç Hayat! Vakit tükendi.
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © SİNEM SEMERCİ, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |