Yaşamım boyunca, ondan birşey öğrenemeyeceğim kadar cahil bir adamla karşılaşmadım. -Galilei |
|
||||||||||
|
Ben yine eski ben Seni özlerken yüreğim Sensizlik orucundayım sevgilim Yeter diyor isyanım Kapat kapılarını hiç açma Kendine kızma boşuna Hayr-ı şer sayıp saçmalama.. Ah şarkılar seni söyler avaz avaz Her gıcırdayan kapıda hayalin Her şeyde biraz sen kokarken Suretin görünür bu karlı kışta.. Kapattım kapılarımı boşuna bekleme Sensiz kalmalıyım Birazda söz dinle! Gönül hicran eder, ruh isyanda Kabullenmek çok zor Kendini kandırma boşuna.. Yollar uzun, yollar bitmez bugün Gittikçe arttı sensizlik İçimi dağlarken hasretin İsyanım kendime, sana değil sevgilim Topladım düşlerimi Geri dönüşüme attım Kalbime acıdım, hırpaladım diye İnandım işte, güvendim sen diye Her beşeri dost sandım Gözler yalan söyleyemez işte Dolandırma kelimeleri, boş yere Kapılarımı kapattım işte Söz verdim kendime Bu oruç beni yenmekte Vardır bunun da bir hikmeti Hayat akmakta su gibi… Sınav misali ömür Geçiyor ne eylersen eyle Sensizlik acıtıyor yine de Kabul edersin, etmezsin, Banane… 10/mart/2011
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2025 | © H.Deniz Hatipoğlu, 2025
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |